nekem is sokminden bevált :) púder, szempillaspirál, szájfény...
2010. ápr. 18. 20:45
12/24 anonim válasza:
Szia! Én már sok szempillaspirált kipróbáltam, és az Essence Multi Action vált be a legjobban. Azért olcsóbbak, mert nem költenek reklámokra, nem híres modellekkel reklámozzák a termékeiket, hanem a fiatalabb korosztályt célozzák meg.
2010. ápr. 18. 23:58
13/24 anonim válasza:
Multi dimension körömlakk. Ha saját háztartást vezet az ember nem bír két napot. Nálam főzés, napi 2 mosogatás. De sajnos még nem találtam olyan körömlakkot, ami bírná normálisan a kiképzést legalább 3-4 napig. Már annak is örülnék.
2010. ápr. 19. 09:29
14/24 anonim válasza:
ez függ a lakkozás technikájától is. előtte zsírtalanítani kell a körmöt lakklemosóval, az se árt, ha hetente át van polírozva, mattosítva kicsit. valamint fedőlakk is kell.
2010. ápr. 19. 09:36
15/24 anonim válasza:
Alapozó nagyon jó, puderjük is! Egész jól fed, pedig az én (nagyon zsíros) bőrőmre nehéz jóféle pudert találni! Az alapozó is szépen fed, nem ilyen maszkos hatású.
Hát a szemhéjtus(filces) az nekem nem jött be, lehet azért, mert szemhéjpuderre festettem vele, de az is elég halovány, mint a filces tusok általában.
Viszont az ecsetes tus az nagyon jóó!!! :):)
Ajánlom a termékeket, nagyon jók!
2010. ápr. 19. 18:33
16/24 anonim válasza:
Visszaolvastam és látom,hogy sokan panaszkodtatok a filces szemhéjtusra.Én már több mint fél éve olyat használok,meg vagyok vele elégedve.Erős fekete színe van,viszonylag tartós és szerintem jó.Én legalábbis szeretem =)
2010. ápr. 19. 20:58
17/24 anonim válasza:
nekem még a műszempilla is bevált :) nagyon olcsón vettem, és nagyon szeretem :)
2010. ápr. 20. 13:10
18/24 anonim válasza:
Én az alapozóját használom, pattanásos a bőröm, és nekemnagyon bevált. Remekül fed, tartós, és csak 1200 Ft volt. És világos is van.Megyek is venni hnap tényleg:D
2010. ápr. 21. 16:20
19/24 anonim válasza:
09:29-nak: én még nem is láttam olyan körömlakkot ami bírná 3-4 napig... nemhogy minimum! (max ha belefér h kopik az alja)
nekem is volt essence körömlakkom, nagyon rossz sajnos. a szemhéjpúder jó. meg vettem egy "szájvastagító" vagy milyen szájfényt, az meg ragad. de nem olyan rossz (főleg mert csak 300 Ft volt)
2010. ápr. 21. 17:02
20/24 anonim válasza:
Nekem van essence alapozóm,nagyon meg vagyok elégedve vele:)
Ajánlom neked is!
Ja,szempillaspirálom is volt essence.Nagyon szép lett tőlle pillám,nem ragadt össze (még ha többször áthúztam sem) és szép ívet adott neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!