Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az Essence termékek jó minőség...

Az Essence termékek jó minőségűek? Sok jót hallottam az essence-ről, de akkor miért olyan olcsó? Konkrétan az alapozójára és púderére vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés

Nagyon világos arcbőrre keresek púdert. Valaki írta, hogy van világos színű alapozójuk, ezért reménykedem, hogy púderből is van.

Eddig csak egy filces szemhéjtusom volt ebből a termékből, de az nem ért semmit se (fekete helyett szürke színe volt).

2010. ápr. 18. 16:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem is sokminden bevált :) púder, szempillaspirál, szájfény...
2010. ápr. 18. 20:45
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én már sok szempillaspirált kipróbáltam, és az Essence Multi Action vált be a legjobban. Azért olcsóbbak, mert nem költenek reklámokra, nem híres modellekkel reklámozzák a termékeiket, hanem a fiatalabb korosztályt célozzák meg.
2010. ápr. 18. 23:58
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Multi dimension körömlakk. Ha saját háztartást vezet az ember nem bír két napot. Nálam főzés, napi 2 mosogatás. De sajnos még nem találtam olyan körömlakkot, ami bírná normálisan a kiképzést legalább 3-4 napig. Már annak is örülnék.
2010. ápr. 19. 09:29
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
ez függ a lakkozás technikájától is. előtte zsírtalanítani kell a körmöt lakklemosóval, az se árt, ha hetente át van polírozva, mattosítva kicsit. valamint fedőlakk is kell.
2010. ápr. 19. 09:36
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Alapozó nagyon jó, puderjük is! Egész jól fed, pedig az én (nagyon zsíros) bőrőmre nehéz jóféle pudert találni! Az alapozó is szépen fed, nem ilyen maszkos hatású.

Hát a szemhéjtus(filces) az nekem nem jött be, lehet azért, mert szemhéjpuderre festettem vele, de az is elég halovány, mint a filces tusok általában.

Viszont az ecsetes tus az nagyon jóó!!! :):)

Ajánlom a termékeket, nagyon jók!

2010. ápr. 19. 18:33
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Visszaolvastam és látom,hogy sokan panaszkodtatok a filces szemhéjtusra.Én már több mint fél éve olyat használok,meg vagyok vele elégedve.Erős fekete színe van,viszonylag tartós és szerintem jó.Én legalábbis szeretem =)
2010. ápr. 19. 20:58
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem még a műszempilla is bevált :) nagyon olcsón vettem, és nagyon szeretem :)
2010. ápr. 20. 13:10
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én az alapozóját használom, pattanásos a bőröm, és nekemnagyon bevált. Remekül fed, tartós, és csak 1200 Ft volt. És világos is van.Megyek is venni hnap tényleg:D
2010. ápr. 21. 16:20
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

09:29-nak: én még nem is láttam olyan körömlakkot ami bírná 3-4 napig... nemhogy minimum! (max ha belefér h kopik az alja)

nekem is volt essence körömlakkom, nagyon rossz sajnos. a szemhéjpúder jó. meg vettem egy "szájvastagító" vagy milyen szájfényt, az meg ragad. de nem olyan rossz (főleg mert csak 300 Ft volt)

2010. ápr. 21. 17:02
 20/24 anonim ***** válasza:

Nekem van essence alapozóm,nagyon meg vagyok elégedve vele:)

Ajánlom neked is!

Ja,szempillaspirálom is volt essence.Nagyon szép lett tőlle pillám,nem ragadt össze (még ha többször áthúztam sem) és szép ívet adott neki.

2010. ápr. 21. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!