Van olyan, hogy valakinek olyan érzékeny a bőre, hogy a tetoválás miatti gyulladás nem gyógyul meg és?
szeretnék egy vörös lótuszt,piciben,a kézfejemre(azon belül is a hüvelyk és mutatóujj közötti részre, de attól félek,hogy baj lesz.Nagyon érzékeny a bőröm, anno a köldökpiercingem is olyan szerencsétlenül járt(vadhús nőtt a lyukba-mellé és le kellett szárítani).
Abszolút esélytelen vagyok a tetoválásra?
vannak olyan érzékeny börüek mint te. én születésem óta ekcémás vagyok és a köldökpiercingemet is nagyon nem akarták anyué engedni de már több mint fél éve megvan és semmi baja:) szeretnék majd 1 tetoválást, de 1 normálisabb helyen csinálnak allergiatesztet. ezt nem tudom hogy zajlik még nekem is utánna kell járnom, de 1 probát szerintem megér:) amugy meg 1 kis tetoválás szerintem nem okozhat tul nagy bajt, de nem szeretnék butaságot mondani
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!