Az orr piercing helye mennyi idő alatt forr be?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat előre is! :)2016. aug. 2. 11:14
1/4 anonim válasza:
A helye sosem, mindig latszani fog a lyuk helye. A lyuk osszezarodasa, 'benovese' erosen fugg a lyuk meretetol, a korodtol (idosebb korban lassabb a sebgyogyulas is), a piercing koratol (par hetes v. honapos piercing akar negyed oran belul bezarodhat), meg millio mas tenyezotol.
2/4 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, jövőhéten megyek csináltatni anyukámmal, csak azért kérdeztem mert az iskolában ahova járok nem szeretik túlzottan az ilyen piercinges dolgokat és azért kérdeztem mennyi idő alatt forrhat be mert 5-6 órára kivenném.
2016. aug. 2. 11:43
3/4 anonim válasza:
Szia!
Legalább 2-3 hónapig maradjon benne. Ha kiveszed, nagyon nehéz lesz csak úgy visszatenni. Az, hogy nem szeretik, kit érdekel? Ha a házirend nem tiltja, akkor viseld büszkén. Ha meg tiltja, akkor ragaszd le egy pici ragtapasszal.
Több hónapnyi viselés után már ki lehet szedni pár órára, ha valami olyan helyre mennél. (CT, MR...)
Amúgy, ha meg végleg kiveszed, igenis, beforr egy idő után. A helye lehet picit látszani fog, de mivel az orr ékszer nagyon vékony, így nem lesz látványos.
4/4 anonim válasza:
Szia! Mikor én csináltattam, nekem azt mondták, hogy két óra alatt beforr, ugyhogy szerintem nemigen tanácsos kivenni, de ha csak egy kis koves pontékszert rakatsz be, szerintem senki nem fog érte szólni és semmilyen tanár nem fog ezért megbélyegezni vagy rosszabb jegyeket adni neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!