Miért nem engedi, hogy sminkeljem magam?

Nem értem miért akarsz szempillaspirált használni, hiszen az méginkább roncsolná a szempilláid és hullik is tőle rendesen ha nem mosod ki belőle alaposan. Inkább kenegesd ricinusolajjal, nekem ez bevált. Sokkal szebbek, hosszabbak és dúsabbak lettek a pilláim. Oké, hogy a szempillaspirállal szeretnél dúsabb látszatot kelteni, de ha már most elkezded, akkor később mégkevesebb pilláid maradnak.
A korrektort pedig simán vedd meg, használd, kend el a bőrödön, hogy alig látszódjon, de azért fedjen.
Vagy reggel megcsinálod a suliban és mikor hazaèrsz vagy találkozol anyukáddal előtte lemosod, ennyi.

Istenem. :DDD Ha normálisan lemossa a szempillaspirált, nem lesz semmi baja a szempilláinak, és nem fog hullani se, nem értem, honnan veszitek ezt a sok hülyeséget. Én 6 éve használok szempillaspirált, mégis ugyanolyan hosszúak a szempilláim, mint voltak (én amúgy azért festem őket, mert hiába hosszúak, ha egyszer szőkék).
Amúgy kérdező, ha a szüleid ennyire maradiak, akkor tényleg annyi marad, hogy a suliban kifested magad, és mielőtt hazamész, lemosod a sminket. Bár tényleg nem értem, hogy lehetnek annyira szemfülesek, hogy még a korrektort is észreveszik, én saját magamon is csak akkor látom, ha nagyítós tükörrel nézem kb. egy centiről a fejemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!