Miért nem engedi, hogy sminkeljem magam?
Anyukád járt már az utcán ebben az évszázadban? Gondolom valami nagyon sajátos gondolkodású nőszemély lehet, ha a korrektor is tabu. Ahelyett, hogy örülne neki, hogy nem a drogok meg a pia felé hajlasz. Nekem is ezen a nyáron lett komolyabb felszerelésem, előtte még a szempillaspirált se akarták meghallani se. Most meg? BB krém (színezett hidratáló), púder, szempillaspirál, korrektor, szemceruza, tus, szájfény és még sorolhatnám. Nem tudom mi hatott rájuk, de örülök neki. Amúgy apukád mennyire veszi komolyan ezt? Képesek lennének átkutatni a cuccaid, hogy megtaláljanak egy korrektort, amit azért vettél, mert magadnak akarsz tetszeni? Egyébként erre a helyzetre csak azt tudom javasolni, hogy mondd el nekik, hogy te nem érzed jól magad így a bőrödben, és magadnak akarsz tetszeni, nem a Józsikának meg az Ödönkének. Gondolom azt már maguktól is leszűrik, hogy komoly bajok lehetnek abból, ha te nem szereted így magadat. Habár ha nem akarják, hogy elrejts egy fekete táskát erekkel fűszerezve, mondván hogy ez a természet ajándéka, akkor elmondhatnád nekik, hogy ez annak a következménye, hogy sokat tanultál, mert a mai általános iskolákban hajtanak, mint az állat és ha nem vagy csillagos hatos, akkor a nevesebb gimikben kidobnak, mint macskát a dolgát elvégezni. Talán ezek után átértelmezik a "természet ajándéka" jelentését. Nem tudom mennyire vagy pattanásos, van-e szemüveged vagy fogszabid, de tegyél egy képet anyud elé egy pattanásos korunkbeli srácról, lehetőleg szemüveggel, fogszabival és kérdezd meg tőle, hogy egy 10-es skálán mennyire tartja vonzónak. megnézném a válaszát meg a reakcióját. Én simán, gondolkozás nélkül megtenném, de ez személyiségfüggő. Mindenesetre sok szerencsét.
-Egy pattanásos, szemüveges 14 éves lány, aki sminkeli magát és mégsem kell neki 600 kiló, hogy szép legyen
P.S.: Bocsi, amiért regényt írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!