Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A hiressegeket milyen markaju...

A hiressegeket milyen markaju sminkcuccokkal sminkelik?

Figyelt kérdés

Olyan szep sima boruk lesz es minden rancot eltuntetnek nekem meg picik vannak de azok is latszanak, pedig nem hasznalok gagyi termekeket.

Hogyan csinaljak?

2010. ápr. 17. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:
photoshop amikor viszont tv-ben látod őket akkor van egy úgynevezett színpadi alapozó ami olyan erős,hogy nemtudod le se vakarni:)kozmetikus barátnőm mondta...na az eltakarja még a hurkákat is:D
2010. ápr. 17. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

A megoldás viszont: sajnos drága termékeket kennek magukra mint például este lauder. ha például ebből a márkából vezsel egy alapozót nem fognak látszani a ráncaid.( én nekem is ez a problémám és egyszer vettem ilyet azóta jó )

2010. ápr. 18. 16:19
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Professzionális termékekkel, mint pl. MAC, Paris Berlin, Kryolan, Ben Nye, de lehet akár Astor is. Sok márka nem is tekinti "célközönségnek" azt aki nem foglalkozik hivatásszerűen sminkeléssel, mert annyira drágák a termékek általában, hogy hobbyból kevesen engedhetik meg maguknak. Ezért nem nagyon hallani ezekről(legalábbis M.o.-n), de ha rákeresel Google-n biztos találsz olyan helyet ahol tudsz venni ha ez a szándékod.

2010. ápr. 18. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!