Fizikiwi kérdése:
Hordhatok szájfényt?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és nagyon tetszenek a szájfények. Amit ebben a korban használnak: alapozó, szempillaspirál, korrektor, szemceruza nem kell. Engem csak az ilyen nagyon természetes szájfények vonzanak. Ez normális?2016. júl. 22. 20:40
1/9 anonim válasza:
Szerintem ha már ennyire sminkeled magad, akkor egy kis nude-os szájfény nem árthat. Esetlen nude árnyalatú matt folyékony rúzst használhatsz, ez elvileg természetes hatást kelt.
2/9 anonim válasza:
Ennyi idősen a szájfény belefér. Ez normális.
3/9 anonim válasza:
Ha ennyi idősen csak szájfény szeretnél az tök normális.A lányom -is használ ő is 12 éves.Szerintem az jól áll egy lánynak. Az a jobbik eset ha csak szájfény szeretnél. A lányom egyik osztályozásának olyan műszempillái vannak meg úgy sminkeli magát hogy az borzasztó.És sajnos úgy néz ki mint egy had ne mondjam ki.
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Egyébként a szemüveges vagyok hosszú szempillákkal azért nem jó a spirál.
2016. júl. 22. 22:55
5/9 anonim válasza:
Műszempilla...hát ez hogy engedhetik neki? ez már sok..-.-
6/9 anonim válasza:
Persze, használj nyugodtan! Én 12 évesen kezdtem ismerkedni a sminkeléssel, néztem videókat. Először szájfényt, szempillaspirált, korrektort használtam, ezeket se mindig. Most vagyok 14 éves és majdnem mindig sminkelem magam valamennyire, több termékkel, mint akkor, és nem is látszik annyira, nem nézek ki hülyén stb.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is így vagyok vele :D
2016. júl. 27. 21:29
8/9 anonim válasza:
Perszehogy használhatsz, csak ne legyen nagyon erős a színe
9/9 A kérdező kommentje:
Átlátszó meg világos korall színű szájfényem van.
2016. aug. 8. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!