Milyen szájfényt tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Sorra szűnnek meg a kedvenc szájfényeim. :( A L'Oréal szájfények voltak a kedvenceim, mint a Glam Shine, a Glam Shine 6 hour meg a Glam Shine Crystals, előtte a Maybelline Water Shine Diamonds, azelőtt a Margaret Astor Prismatic....
Valahogy mindig azt vonják ki ami jó és szeretem. :(
A mostani szájfények között is lenne olyan ami színre tetszene, de valójában alig van színük, kézfejre felkenve alig látszanak....(Pláne szájon alig látszanának, de volt olyan otthon csalódtam az adott termékben).
Én azt szeretem, ha egy szájfénynek van színe és olyan a színe vagy kicsivel halványabb mint az üvegben.
Vagyis intenzív színe van.
Márkanevet és azon belül terméket tudtok ajánlani?
Vannak ennél nagyobb gondok tudom de azért köszönöm a válaszokat! :)
2016. ápr. 5. 23:20
2/2 Fizikiwi válasza:
Nézz szét a Claire's-ben. Nagyon szép szájfények vannak. Én szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!