Elkezdhetek? (többi lent! )
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném magamat sminkelni!7.-es vagyok...de nem durvàn hanem csak szempillaspiràl,korrektor meg a szemöldökömet kitölteni mert sajnos örököltem hogy a szemöldököm úgymond hiányos!!
Hogy mondjam el anyunak?Szerintetek elkezdhetek màr?
2016. júl. 19. 22:03
1/8 anonim válasza:
Szerintem elég majd ha mész gimnáziumba, de az se baj ha most kezded, csak iskolába ne, nem oda való, oda Max szempillaspirál, az nem feltűnó (mé korrektor) de szemöldököt oda szerintem ne, én is csak ezeket csinálom, szóval tudom mennyire más tőle az arc. Mindenesetre kérdezd meg anyukádat, alkalmakkor biztos engedni fogja :)
2/8 anonim válasza:
Én 8-ban kezdtem el sminkelni. (Szemöldök, szempillaspirál) De volt osztálytársam akik már 7ben mint egy modell úgy sminkeltek...és eléggé kitűnt a tömegből. Ezért max akkor kezdj feltűnőbben sminkelni ha nem te vagy az egyedüli. Egyébként szerintem nincs ezekkel baj, nem te vagy az első nyugi:D
3/8 anonim válasza:
Szerintem inkább örülj, hogy nem kell magad még vakolni :) Én 7.be kezdtem el sminkelni és borzasztóan megbántam :( Először én is csak korrektor meg szempillaspirál, aztán már púder is és mivel egyre csúnyább lett a bőröm a sminkektől egyre többet kellett magam sminkelni és 10.es koromtól vállalhatatlan a bőröm... Most 20 évesen legalább 40évesnek néz ki a bőröm és küzködhetek azzal, hogy kozmetikusról kozmetikusra járok, hogy helyrehozza a károsodásokat... Szóval inkább maradj egyenlőre a farsangnál meg sulibuliknál, ha sminkelni akarod magad és várd meg, amíg legalább középsulis leszel :)
4/8 A kérdező kommentje:
És a korrektor meg a szempillaspiràl szerintetek nagyon feltűnő lenne?És tesi óràkon lefolyna?
2016. júl. 20. 14:24
5/8 anonim válasza:
ha nem vízálló a spirálod akkor az bizony lefolyik
6/8 A kérdező kommentje:
És a korrektor???
2016. júl. 21. 11:04
7/8 anonim válasza:
Nem feltétlen folyik le, ha nem dörzsölgeted, akkor a vízálló spirál is jó, a korrektor viszont csak úgy magába amúgy sem marad fent túl sokáig legalább egy kis púder kell a tetejére... Tesi órán meg maximum a 10ezres smink marad fent sajnos :S :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!!
2016. júl. 21. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!