A beauty blendert (alapozó szicacsot) hogyan lehet kitakarítani?
Figyelt kérdés
Már régóta használom, és néhàny részen vastagon alapozós, ami miatt nem tudom rendesen eldolgozni vele az arcomon az alapozót. Hogyan lehetne tisztítani házilag? Nem szeretnék újat venni.2016. júl. 18. 12:02
1/5 anonim válasza:
Buzzfeed-en volt nemrég erről egy egész cikk, különböző módszereket teszteltek beauty blender tisztítására. Keress rá, egyszerűen elég beírnod, hogy "buzzfeed beautyblender" és kihozza szerintem.
2/5 Sunshinedoll válasza:
Youtube-on is van egy csomó videó erről.
3/5 anonim válasza:
Én be szoktam dobni mosógépbe színesek közé. Tökéletesen tiszta lesz, és semmi baja.
4/5 anonim válasza:
Víz és sminklemosó. Minden használat előtt kimosom, hiszen úgyis nedvesen kell használni.
5/5 anonim válasza:
Youtube-on keress rá, hogy beauty blender cleaning. Én amúgy simán folyékony szappannal és vízzel szoktam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!