Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az iskolában megmondták h ha...

Az iskolában megmondták h ha nem szedem ki az ajak pc-m kirugnak. Mi tegyek, ha így nem érzem jól magam az iskolában?

Figyelt kérdés

Hátjóó.kiszedtem

akkor a hajamat úgy hordom h felállítom egy picit hátul egy csíkban:)

deh ezt sem engedik az iskolába,és lehet h hülyén hangzik,de így nem érzem jól magam:((

nekem ez a stílusom..

mit tegyek h ilyenkor egy picit nagyobb legyen mind az utcán,mind a suliban az önbizalmam?

2008. szept. 28. 23:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszii:))
2008. szept. 29. 20:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha egyházi suliról van szó, akkor sajnálatosan be kell tartani a házirendet, nem azért megyünk oda, h majomkodjunk. Én is ilyenbe jártam, nálunk is sok probléma volt ebből.
2008. szept. 30. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyes iskolák azt gondolják, h attól lesz fegyelem és rend, ha nem engednek ilyesmiket. Pedig nálunk bárhogy kinézhetsz, nem lesz semmi bajod belőle, az egyik csajnak pl. zöld haja van, mégis nagyobb nálunk a fegyelem, mint máshol. Ez nem az ilyen dolgoktól függ. Szerintem menj át másik suliba, ha kirúgnak, nehezebben vesznek fel máshova.
2008. okt. 2. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:

1. Az iskola nem divatbemutató. És bármennyire szeretnénk úgy kinézni, amik vagyunk, sok helyen nem lehet. (on: egyetem vagy fősulin a kutya se nézi, kin mi van. És nem szólnak be.)

2. én egyházi középiskolába jártam, és még kendőt se tehettünk a hajunkba (lányok), mert a tanárok szerint az már kalap.

3. Lehet, hogy a tanárokat zavarja, hogy felelésének mozog az az izé a szádnál (mármint a piercing)

4. Sokan a tetoválást, rockzenét, festett hajat, piercinget a garázdasággal kötik össze. (nálunk is van ilyen tanár, pedig én egyetemista vagyok)

5. Ha azt mondják, inkább vedd ki, hülyeség ilyen miatt kirúgatnod magad. Személyiségi jogok ide vagy oda, a hatalom a tanárok kezében van.

6. Ja, amúgy általános- vagy középiskola?

2010. jan. 16. 13:52
 15/15 anonim válasza:
a pc-t ragaszd le ;) úgy már nem szólhatnak érte mert nem látszik :D
2010. ápr. 25. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!