Az iskolában megmondták h ha nem szedem ki az ajak pc-m kirugnak. Mi tegyek, ha így nem érzem jól magam az iskolában?
Hátjóó.kiszedtem
akkor a hajamat úgy hordom h felállítom egy picit hátul egy csíkban:)
deh ezt sem engedik az iskolába,és lehet h hülyén hangzik,de így nem érzem jól magam:((
nekem ez a stílusom..
mit tegyek h ilyenkor egy picit nagyobb legyen mind az utcán,mind a suliban az önbizalmam?
1. Az iskola nem divatbemutató. És bármennyire szeretnénk úgy kinézni, amik vagyunk, sok helyen nem lehet. (on: egyetem vagy fősulin a kutya se nézi, kin mi van. És nem szólnak be.)
2. én egyházi középiskolába jártam, és még kendőt se tehettünk a hajunkba (lányok), mert a tanárok szerint az már kalap.
3. Lehet, hogy a tanárokat zavarja, hogy felelésének mozog az az izé a szádnál (mármint a piercing)
4. Sokan a tetoválást, rockzenét, festett hajat, piercinget a garázdasággal kötik össze. (nálunk is van ilyen tanár, pedig én egyetemista vagyok)
5. Ha azt mondják, inkább vedd ki, hülyeség ilyen miatt kirúgatnod magad. Személyiségi jogok ide vagy oda, a hatalom a tanárok kezében van.
6. Ja, amúgy általános- vagy középiskola?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!