Nm vagyok benne biztos hogy jó helyre irtam-e. De most inkább a fiuk válaszára vagyok kíváncsi nektek melyk?
Figyelt kérdés
A fiuknak milyen illatú parfüm jön be egy lányon?2016. júl. 15. 19:14
2/8 anonim válasza:
Nem tudok márkát mondani, de legyen kellemes, semmiképp ne émejítő vagy túl édes illat, talán valami friss virág illathoz tudnám hasonlítani
3/8 A kérdező kommentje:
Kösszi és gyümölcsös közt milyet válasszák
2016. júl. 15. 19:55
4/8 anonim válasza:
A gyümölcsösnek szerintem pacsuli illata van, az már alapból édes illat.
5/8 anonim válasza:
Utálom a parfümfgelhőben úszó misszpichákat!
Legyek tiszta, (lehetőleg) frissen fürdött és felejtse el a kemikáliákat!
6/8 A kérdező kommentje:
Kösszi. Az őszinte válaszokat
2016. júl. 15. 20:12
7/8 anonim válasza:
Nina Ricci-L-air du temps női illat.
8/8 anonim válasza:
sok hasznos válasz. :D
én ki szoktam kérni a barátom véleményét. neki általában nem tetszenek az édes, virágos, gyümölcsös, tipikus női illatok. (ahogy a tipikus férfi illat se egyébként.)
inkább valami különlegesebbet válassz szerintem, ami nem jön szembe veled az utcán. én pl télen füstösebb illatot szoktam választani, nyáron pedig olyan "zöldet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!