14 éves vagyok és köldök piercinget szeretnék! Anyukám nagy nehezen beleegyezett de apukám nem! Muszáj mindkét szülőmnek ott lennie vagy csak elég ha anyukám van ott?
16 pontosan elhiszem :) erre értettem hogy éretlen gondolkodású vagy, ami érthető 16 évesen ez a gondolkodás természetes .
De aki érettebb és màr szülő az máshogy gondolkodik.
Majd te is érteni fogod ha gyermeked lesz és felnőtt leszel.
Nem bantasbol írtam sem a kérdezőnek sem neked.
Minden jót😉
22 éves vagyok, bár nem tudom miért érdekel. ha idősebb is vagy nálam, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy okosabb is. 14 évesen is érettebb voltam nálad valószínűleg. :) az is mi, hogy most beírok majd egy kamu életkort? ezért felesleges volt ideböfögni egy hozzászólást...
nem értem, mi a lázadós neked abban, hogy azt mondom csináljon azt a testével, amit akar. jelen esetben csak egy köldökpiercingről van szó. nem nagy dolog. nem az egész testét akarja kitetováltatni, tündefüleket vagy mi a bánatot csináltatni, a nyelvét kettévágni...
ezek szerint az érett gondolkodás nálad kimerül az arrogancia, lekezelés, előítélet, begyöpösödött gondolkozásban.
6-os voltam...
Elég ha anyukád van veled!😉
Off: nem értem hogy 14evesen mi a ráknak kell neked pc! Ez olyan dolog hogy ha annyira szeretnéd (pc-t, tetkót) akkor azt 1,2,3,4.... év múlva is akarod. Nem?! Amugy valamelyik szalonba csak 16 éves kortól csinálnak piercinget...Na igen ez az én SAJÁT véleményem
Sziasztok! Szerintem a köldök piercinge- be nincs semmi, mert nem látszik iskolában, nem fogja senki látni!
Én is ugyan annyi éves vagyok, mint te anyukám megengedi, apukám azt mondta, hogy Miss P..*a vagyok! De nekem nagyon tetszik és ennyi! Szerintem ugyan olyan lehet apukád , mint az enyém!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!