14 éves vagyok és köldök piercinget szeretnék! Anyukám
nagy nehezen beleegyezett de apukám nem! Muszáj mindkét
szülőmnek ott lennie vagy csak elég ha anyukám van ott?
Majd anyukád tartsa miattad a hátát,mert a kamasz 14 éves lányával osszosugtak apuka háta mögött.
Ez nem akar milyen osszesugas.... ugyanis 14 évesnek szerintem cikki piercinget hordani.
Ha már piercinget hordasz eltudlak képzelni mondjuk 1 kg sminkel is.. amikor bemesz az iskolába, a tanártól a (diákot) vagyis téged nem lehet meg különböztetni.apad helyébe helyre tennelek, de anyukadat is ha beleegyezik és még elkísér!!!!
Tanulással foglalkozz, bár tudom itt mindenki kitűnő tanuló!!!
2016. júl. 12. 10:51
5/16 anonim válasza:
Nem, eleg ha egy szulo irja ala, aztan nem tudom ahova te mesz ott hogy van, de pl. egy ismerosomnek 17 evesen lett tetkoja es csak anyukajanak kellett alairnia :) 2es sztem nincs ezzel semmi baj, azzal en sem ertek egyet ha valakinek fiatalon tetkoja lesz mert az maradando, de a piercinget akkor veszi ki amikor akarja.
2016. júl. 12. 10:52
6/16 anonim válasza:
elég az egyik szülő is.
egyébként nem is értem, miért kell ennyire arrogánsnak lenni. a köldökpiercing még csak nem is látszik ki iskolában... a testével meg had csináljon azt, amit akar. majd ha nem tetszik már neki, kiszedi és meggyógyul.
vicces ez az előítélet is, hogy biztos 1 kg sminket is magára ken. és ha igen? akkor mi a f asz van? :D az hogy a tanulásnak meg mi köze van ehhez, azt már végképp nem értem. :D gondolom ez is csak ilyen arrogáns duma, felsőbbrendűsködés...
2016. júl. 12. 14:08
7/16 A kérdező kommentje:
köszi :) Végre aki megért és nem olyan bunkó mint a többi
2016. júl. 12. 14:37
8/16 anonim válasza:
14 éves korban piercing *taps taps anyád is beleegyezik szégyen... bár lecserélheted a karjaid meg a lábaid is robot alkatrészekre ha van kedved abba is beleegyeznének... és még meg is dícsérnének szerintem elkezdhetsz nézelődni a jövőbe nem is gondolnád milyen hamar bevezetik majd.Persze nem olyan plázacicáknak mint te hanem rokkant embereknek de tudod fekete piacon meg lehet majd találni.
2016. júl. 12. 22:17
9/16 anonim válasza:
Kedves 6 os válaszoló hány éves vagy???
Mert olyan lazadosan írsz, gondolom te sem lehetsz valami érett gondolkodású.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!