Lányok! Mi a véleményetek egy olyan pasiról, akinek mindkét kezén van gyűrű (1-1 gyűrű)? Vagy egyébként a gyűrűt viselő pasikról.
Figyelt kérdés
Mindkét kezén 1-1 gyűrű már túlzás? Maga a gyűrű is az, vagy akár 2 gyűrűnél több is lehet szép egy férfin?2016. júl. 8. 15:15
1/8 anonim válasza:
Nem vagyok oda a férfi ékszerekért.
Egy darab gyűrű még vonzó lehet egy pasin, pláne ha jeggyűrű. De olyankor meg nyilván nem számít én mit gondolok róla. :D
Amiért viszont meg tudok őrülni, az a fekete bőrkarkötő. Megmagyarázhatatlan okból iszonyat vonzónak tartom pasikon.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
Ezzel a karkötővel meg egy olyan dolgot hoztál fel, amit én férfi létemre is nehezen viselek el egy másik férfin. Karkötő? Ráadásul bőr?! :D Ne viccelj már. :D
2016. júl. 8. 15:40
3/8 anonim válasza:
Nekem is bejön a bőr karkötő, de nyilván ez stílustól függ. Pl öltönyhöz sem az nem jó (bár ilyet is ismertem), sem a gyűrű. Nekem az úgy már sok. Rockeres öltözködéshez jó mindkettő.
4/8 anonim válasza:
Persze amúgy az a lényeg hogy légy önmagad. Most ha minden nő ráizgul a bőr karkötőre, de te rosszul érzed magad benne, akkor ne vegyél fel olyat. A lényeg hogy jól érezd magad benne és ez után következik csak hogy más mit gondol. :)
5/8 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy kin mi van, de ha valaki mást kiröhög ilyen miatt, arról megvan a véleményem.
6/8 anonim válasza:
Nekem tetszik a gyűrű és minden más ékszer is férfiakon, kivéve a cigányos aranyláncok és hasonlók. A bőr karkötő szerintem is nagyon jó amúgy, gyűrűből meg a vastagabb fajták.
7/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,ha egy férfi gyűrűt visel.
8/8 A kérdező kommentje:
Én ezüst, illetve titánium gyűrűt hordok. Vastag férfiasabb stílusut. Nem arany
2016. júl. 8. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!