Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen drogériás szemhéjpúdere...

Milyen drogériás szemhéjpúdereket ajánlotok?

Figyelt kérdés

Mostanában elkezdett érdekelni a sminkelés. Van pár termékem (korrektor, púder, szempillaspirál, tus stb.) De szeretnék egy szemhéjpúdert ami olcsó, de jó minőségű. (csak alkalmakra használnám pl:közeledő esküvőn) Van olyan ami nektek bevált?

Valamint, van értelme egy alapozót venni, amit csak akkor használnék, ha sok problémás terület van az arcomon? (nem mindennap használnám, rendesen lemosnám, és mindig használok arcszappant,tonikot stb.) 15/L

2016. júl. 5. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
42%

Catrice szemhejpudereket nagyon szeretem, de ha olcsobbat szeretnel, akkor az essence-nek is van par okes termeke

Alapozora szerintem nincs szukseged, a problemakra itt a korrektor, es nagyon nehez a tokeletes alapozot megtalalni, rossz lehet a szin, konnyen kenodhet, beulhet a kisebb rancokba, jobban latszodhat tole a szaraz bor, es a borodnek se tesz jot, meg az a par alkalom se😊 De ahogy erzed😊 17L

2016. júl. 5. 21:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. júl. 5. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
2016. júl. 6. 00:11
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem alapozót inkább van értelme venni, mint szemhéjpúdert. És nem árt a bőrnek.
2016. júl. 6. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Olcsóbb kategóriában én is a Catrice szemhéjpúdereket tudnám ajánlani. Amit én használok, az a Maybelline palettája. Remek színek vannak benne, egyaránt megfelelnek sima hétköznapokra és különleges alkalmakra.

Az alapozó vásárlást pedig szerintem gondold meg, ha nem mindennap használnád. Előfordult, hogy vettem jó minőségű, drága alapozókat, amiket aztán nem használtam és egy idő után megváltozott az állaguk, becsomósodtak. Ha szeretnél venni, én esetleg egy kisebb kiszerelésű alapozót javaslok neked.

Csak így tovább!

2016. júl. 11. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!