Hol tudnám megtanulni, hogyan kell sminkelni?
Figyelt kérdés
Nem akarok profi sminkes lenni, de jó lenne, ha bulik alkalmával szépen ki tudnám festeni magam. Valaki tud segíteni?2007. nov. 14. 23:31
1/5 anonim válasza:
Vannak stílus tanácsadók, akik nem csak a smink színeit, mikéntjét tanítják meg neked személyreszabottan, de az öltözködés stílusában, mikéntjében, a kiegészítőkben is segítenek.
Pécs környékén tudok ajánlani, ha írsz emilt.
2/5 anonim válasza:
Vannak sminktanfolyamok is.Így pontosan nem tudok egyet sem,de ha rákeresel neten,vagy kozmetikusnál érdeklődsz biztos tud ajánlani.
3/5 anonim válasza:
Szia! [link] ahogy néztem január végéig kedvezményes az oktatás 6200ft 4 óra 3 fős csoportban.
4/5 anonim válasza:
Vegyél női magazinokat (Yoj, Glamour stb) vagy Avon katalógusokat szerezz be. Ebből speciálisan arcformádra vagy hajszínedre vonatkozóan is el tudod lesni, melyik áll neked a legjobban. Egy idő után meg berögzül és rutinos leszel. Én alapozóból szempillaspirálból, tusból veszek minőségit, szemfestékeket tök olcsón is lehet kapni, így nem kerül sokba, ha csak próbálkozásnak veszed meg. A divat meg mindíg változik, be is gyűjtögetheted őket, nem romlanak meg.
5/5 anonim válasza:
Szerintem újságból nem lehet megtanulni sminkelni. Inkább kérdezd a kozmetikusod, mert Ő hasznos és használható tanácsokkal fog ellátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!