Kontúros sminkhez milyen termékeket szoktak használni?
A barna és fehér valamik amiket rákennek az arcukra először azt hittem ilyen púderek, de inkább ha jól látom ilyen krémes állagúak viszont nem tudom, hogy ezeket a termékeket konkrétan hogyan kell keresni? Ha tudtok írtok márkákat, termékneveket? Esetleg még ha tudja valaki, hogy milyen ecsetekkel, vagy szivacsokkal célszerű ezeket felvinni?
Nagyon szeretnék kontúros sminket készíteni magamnak. :)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Pl mint ebben a vidiben:
https://www.youtube.com/watch?v=_dLSy75M46o
Kulfoldi oldalakon lehet ilyenekhez hozzajutni.
En konturos sminkhez pl a nyx color correcting palettajat szoktam hasznalni
De nagyon szeretik most az anastasia beverly hills termekeit is, amik azert dragabbak. Az utobbit beautybay-rol tudod beszerezni, az elobbit pedig beautyjoint-rol vagy feelunique-rol.
Ha viszont nem vagy a rendelgetes hive, bemesz egy douglas-be, vagy esetleg egy M.A.C. szakuzletbe, elmondod mit szeretnel, es ok segitenek (nem lesz olcso mulatsag)
De ha nagyon sporolni akarsz akkor ebayrol is rendelhetsz, beirod h contour palette es kiad egy csomot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!