Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vérző kissé bedagadt/gyulladt...

HELPing kérdése:

Vérző kissé bedagadt/gyulladt fül a fültágítás után. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem el tágítani a fülemet, 3 mm-ig mentem. Már ott elkezdett vérezni elég rendesen ezért befejeztem és bele raktam a fültágítót. Ma kicsit be van dagadva ki vettem hogy lefertőtlenítsem a tágítót de ismét eléggé elkezdett vérezni. Bent hagyjam pár napig hogy begyógyuljon vagy mit kéne tennem? Mellesleg fém fültágító van most a fülemben.

2016. júl. 4. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Osztály társam pár napig pihentetni hagyta meg kente krèmmel ami sebre volt állítólag èrzèstelenítő hatású volt

Szóval ne buzeráld egy rövid ideig mert mèg maradandót okozol aztán nem lesz mulatságos

2016. júl. 7. 15:23
 2/4 anonim válasza:
16milis most a fulem ugyhogy figyelj ;) ha bedagadt a fuled,vagy verzik/verzett hideg vizzel mosd meg a tagitot es a fuledet akkor ossze szukul picit, es egni kezd a fulcimpad. Vegyel betadint, nekem kenocs formatumban van, de jo a folyos is es annak segitsegevel rakd a fultageszt ujra a fuledbe. Ezt minden este furdes utan csinald meg 3-4nap alatt lecsillapodik az egesz folyamat! Ne ijedj meg ha elkezd genyezni vagy be zsirosodik, az csak a gyogyulas jele! Jobbulast neked :)
2016. júl. 7. 21:10
 3/4 anonim válasza:
100%

Szia :)

Nekem pedig 40es volt a fülem, most 12es, mindenféle méretű volt már, 12 éves korom óta büszke tulajdonosa vagyok a drágaságnak és most vagyok 21. :D

Szóóóval van egy pár hasznos tanácsom:

-TÜRELEM: leginkább kerüljük is el ezt az állapotot, hogy gyorsan húzod, vérzik, reped stb. Sérül a füled, és ha esetleg később úgy döntenél hogy mégsem akarod, vagy esetleg kisebbet szeretnél, akkor nem lesz más mód, mint egy jó kis sebész....

-Ha már megtörtént a "baj": Mindenféle testápolót, krémet messziről kerülj el :D Butaság és csak rosszat tesz. Langyos vízzel megmosod, Bepanthen Plus vagy Betadine és békén hagyod. 2-3 nap és nyoma sincs :) Amikor már gyógyult állapotban van akkor nem árt kb 4-5 naponta bekenni valami jóóó zsíros krémmel (körömvirág etc.)

Puszik :*

2016. júl. 8. 08:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megfogadtam a várós tanácsot, kenegettem és már kezd javulni. :)
2016. júl. 8. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!