Vérző kissé bedagadt/gyulladt fül a fültágítás után. Mi a teendő?
Osztály társam pár napig pihentetni hagyta meg kente krèmmel ami sebre volt állítólag èrzèstelenítő hatású volt
Szóval ne buzeráld egy rövid ideig mert mèg maradandót okozol aztán nem lesz mulatságos
Szia :)
Nekem pedig 40es volt a fülem, most 12es, mindenféle méretű volt már, 12 éves korom óta büszke tulajdonosa vagyok a drágaságnak és most vagyok 21. :D
Szóóóval van egy pár hasznos tanácsom:
-TÜRELEM: leginkább kerüljük is el ezt az állapotot, hogy gyorsan húzod, vérzik, reped stb. Sérül a füled, és ha esetleg később úgy döntenél hogy mégsem akarod, vagy esetleg kisebbet szeretnél, akkor nem lesz más mód, mint egy jó kis sebész....
-Ha már megtörtént a "baj": Mindenféle testápolót, krémet messziről kerülj el :D Butaság és csak rosszat tesz. Langyos vízzel megmosod, Bepanthen Plus vagy Betadine és békén hagyod. 2-3 nap és nyoma sincs :) Amikor már gyógyult állapotban van akkor nem árt kb 4-5 naponta bekenni valami jóóó zsíros krémmel (körömvirág etc.)
Puszik :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!