Milyen alapozót ajánlasz? Milyen alapozót használsz? L16
Figyelt kérdés
hol szerzed be?kicsit zsíros a bőröm a homlokomon van pár pattanás.köszi előre is.2010. ápr. 14. 18:15
11/17 anonim válasza:
Nekem Miss Sporty-s van (So clear), Rossmannban vettem 600valamenyniért. Ez megakadályozza a bőr kifényesedését, és pattanások ellen is bevált. Olajmentes. =) 19L
12/17 anonim válasza:
hát én nem tudom... volt hogy mellőztem az alapozott és kitisztult a bőröm, amikor alapoztam sokkal több lett a mitesszerem és a bőröm sem volt oylan szép. tény hogy az alapozó tömíti a pólusokat, ezért nem nagyon ajánlatos. A vichi nem tudom mennyire éri meg az árát, de az is tömít valamilyen szinten, vagy nem?
13/17 anonim válasza:
Én maybellin-t haszáltam eddig, de ma vettem synergen alapozót a rossmannban, azt írták róla elég jó. Remélem beválik!
14/17 anonim válasza:
alapozás helyett inkább tisztítsd rendesen a bőrödet, pár évvel később nagyon meglátszik a túlzott sminkelés a bőrön...
15/17 anonim válasza:
Essence, egész napos alapozó:) Egész napra jó, finom az illata, és illik a bőröm színéhez:) Csak ajánlani tudom! Rossmann, DM: 1200 FT körül szokott lenni, de ha akció van 800-ért is kapható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!