Valaki nem tudj a véletlenül, hogy hol lehet elérni ilyen körömlakkot? (lentrészletezem)
Figyelt kérdés
olajfolt színű körömlakkot keresek, tudom hogy létezik láttam már, de szinte elérhetetlennek tűnik, mert sehol nem jelenítenek meg hozzá forrást a hozzáféréshez kapcsolódóan :c tu d valaki segíteni?2016. júl. 3. 23:01
1/7 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, hogy milyen színe van egy olajfoltnak, de ha drogériákban nem találsz (müller), akkor érdemes szétnézni fodrászkellékes, százforintos, olcsó, noname sminkes üzletekben.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
hasonló bár ez már nem áll messze az elképzelésemtől :D igazság szerint nem tudom a termék pontos megnevezését, így hát megpróbáltam a leginkább célravezetőbben körülírni :D egyébként köszönöm a linket!
2016. júl. 4. 00:30
4/7 A kérdező kommentje:
*(akarom mondani) köszönöm a megnevezést :DD
2016. júl. 4. 00:32
5/7 anonim válasza:
A Crystal Nails gyárt tipikus olajszínű lakkokat, azt hiszem 3 ilyen modell van. Nézz körül a honlapon.
7/7 anonim válasza:
A miss sporty metal flip egyik árnyalata is olajosnak hat. Nevet sajnos nem tudok én anno a rossmanban vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!