Hogyan lehet elérni, hogy egy márka megjelenjen a DM-ben a mi városunkban is?
Kapásból tudok 4 DM-et, ahol kapni Bourjois terméket. Szóval de, kapható DM-ben. Csak nem mindben, pl Siófokon sincs a Plázában.
Szerintem a DM-nek írj, pl a Facebook oldalukon, ott mindig válaszolnak, hogy mitől függ és várható-e oda hozzátok is.
Ez is egy normális város, normális (meg nem normális) emberekkel, ahogy a többi is... és vannak itt is bőven olyan emberek akik vennék a nagyobb márkás termékeket is ha lenne...
A Bourjois márka meg az egyik kedvencem, mert nincs túlárazva, és jó minőségűek a termékei. Nem csak az alapozó, hanem a többi is.
szerintem írj a dm-nek, hátha adnak bővebb infót. később előfordulhat, hogy bővülni fog a kínálat. tavaly a rossmannál is volt egy újítás, hogy minden üzletükbe tettek catrice állványt, nem csak a nagyobbakba, így vidéki kisebb üzletekben is kapható lett.
ha a cég látja, hogy van rá igény, el fog rajta gondolkozni.
Ki pontozott le?
Már bocs, de szerintem elég hasznos volt a válaszom.
Nem mindegyik DM-ben van - ez igaz, Bp Árkádban pl van
Siófok Plázában nincs - ez is igaz (el lehet menni, meg lehet nézni)
Írj a Dm -nek... Na mert lepontozó, mégis mit kéne csinálni? Tüntetést szervezni vagy mi? Te okostojás...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!