Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az Avontól lehet személyesen...

Gigike86 kérdése:

Az Avontól lehet személyesen is vásárolni? Ha pl kinéztem pár dolgot onnan akkor be tudok menni személyesen és meg tudom ott is venni? Mert a tanácsadókkal problémásabb összehozni egy találkozót mint elmenni és megvenni az anyacégtől.

Figyelt kérdés

2016. jún. 29. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze, nézz utána, hogy a lakóhelyeden hol van ilyen "pult", ott a legtöbb dolgot meg tudod venni. Nem biztos, hogy mindent.. de én is ott szoktam, nálunk a tescoban és az intersparban van. :)

23N

2016. jún. 29. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A városokban szoktak lenni Avon boltok, ott a katalógusban feltüntetett áron megtudod vásárolni a termékeket tanácsadó nélkül. Viszont ha jól tudom, nem minden városban van ilyen üzlet.
2016. jún. 29. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Vagy találkozol egy koordinátorral aki be tud léptetni és kedvezményesen meg tudod magadnak rendelni akkor amikor szeretnéd és át tudod venni akár az otthonodban, munkahelyeden vagy azon a postán ahol szeretnéd. ;)

Ha érdekel bővebb infóért nyugodtan rám írhatsz! :)

2016. jún. 30. 11:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! :)

Nagyon kedvesek vagytok! Szuperül hangzik! :)

Köszönöm! :)

2016. jún. 30. 15:14
 5/5 anonim válasza:
Szia! Én Budapesti Koordinátor vagyok, ha esetleg regisztrálnál, nagyon szívesen segítek neked :) írj nyugodtan! Teljesen ingyenes minden, még a csomagodat is ingyen kapod a postára :) további szép estét Neked!
2016. jún. 30. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!