Farmer + póló + piros rúzs = gáz?
Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 14:11
2/12 anonim válasza:
Én egy farmert,egy egyszerű fehér pólót különleges mintával(színes),és egy piros rúzst el tudok képzelni. Többi lehetőséggel nem nagyon!
3/12 anonim válasza:
piros rúzst alkalmakhoz illik használni,hétköznap ilyen öltözékkel csak kinevetnek.
4/12 anonim válasza:
Ha neked tetszik csináld, ne foglalkozz mások véleményével
5/12 anonim válasza:
Nem gaz. De egyszinu polot vegyel ami illik a piroshoz
6/12 anonim válasza:
Nyugodtan pontozzatok le! Én csak a véleményemet írtam.
7/12 anonim válasza:
Nem gaz, inkabb fura. A farmer+polo olyan hetkoznapi viselet. A voros ruzs valami fekete vagy feher ruhaval+magassarkuval mutat a legjobban...
8/12 csingilingg84 válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, és nem is kéne kinevetni érte. Tudd viselni! :)
9/12 anonim válasza:
Egyetem miatt ingázok vidék és Budapest között, és amúgy a vörös rúzs miatt hétköznap inkább vidéken néznek meg. A fővárosban, és a nyugati nagyobb városokban (London, Párizs stb.) meg már a 14-15 éves kislányok vörös rúzsban szaladgálnak, és arrafelé ez teljesen természetes. Én általában szoknyához hordok rúzst. de ez csak azért van mert alapvetően kevés a nadrágom. Farmer+póló+rúzs tökéletes szerintem :)
10/12 anonim válasza:
Hogy lenne már fura, és gáz? :D Egy szűk, nem koptatott, kék vagy fekete farmer, egy egyszínű, passzos, fehér, fekete, vagy szürke pólóval, és egy csinos cipővel igenis jól néz ki, és elegáns. Lehet, hogy hétköznap feltűnő, és szokatlan elsőre egy vörös rúzs, és tudni kell viselni, viszont szerintem hihetetlen önbizalmat tud adni, és fel tud dobni egy alapból egyszerű, unalmas összeállítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!