Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire ártalmas a parfümökne...

Mennyire ártalmas a parfümöknek a magas hőmérséklet?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy ha erős napfény éri, akkor a parfüm könnyebben megromlolhat, de ha közvetlen napfény nem éri, akkor hány fokot bir ki? Nyáron a szobámban közel 40 fok is szokott lenni. Ekkora hőmérséklet azért még belefér? Kinek mi a tapasztalata?

2016. jún. 27. 16:44
 1/4 Gigike86 ***** válasza:
50%

Semmiképp se tárold őket magas hőmérsékleten, a hőmérséklet ingadozás is árt nekik mint pl a fürdőszobában, nekem volt egy ismerősöm aki egy két parfümjét a hűtőben tárolta.. nah most azt sem tudom az mennyire jó-e nekik, de próbáld minél hűvösebb helyre tenni őket, egy dobozban akár a kamrába is teheted legalulra.

Utánanéztem.. Megoszlanak a vélemények a hűtőben tárolásról, írd be a google-be hogy "parfüm hűtőben" vagy a "ideális hőmérséklet a parfümöknek" és kidob egy csomó cikket. Olvasd el őket hátha segít :)

Lehet jobb lenne nekik venni egy külön kis mini hűtőt 15-20 fokon tartva :D 15-ért már lehet is kapni.. ;) [link]

2016. jún. 28. 14:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :D A húgom úgy szereti, ha láthatja őket a szekrényen, mert hogy a szoba díszei. Hiába mondtam neki, hogy hűvösebb helyen tartsuk őket, de ő azt szereti ha szem előtt van. Minden parfümünk közös, szóval nehéz dűlőre jutni e téren. :)
2016. jún. 28. 17:47
 3/4 Gigike86 ***** válasza:
Igazán nincs mit :D Nem csodálom, igaza van, tényleg a szoba díszei! Hát.. :) Nem tudok erre sajnos már választ adni :D Én csak azt a párat hagyom elől amiket épp használok a többit megpróbálom elrakni, nem szívesen persze, de nincs mit tenni.. :/
2016. jún. 29. 15:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Mi mind a háromat használjuk, szóval olyan parfümünk nincs is amit ne használnánk. Talán nem romlanak meg a melegben. :)
2016. jún. 30. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!