Milyen szempillaspirált használtok, melyik a legjobb?
Kipróbáltam szerintem a létező összeset .Ami bevált :
*1.Constance Carroll Double Volume szempillaspirál
kb 1 ezres, nagyon szuper (ezt csak a Lorealos közelíti meg-olyan szép pillákat csinál)régebben Rossmannban lehetett kapni,most nem tudom .Akárhol kérdeztem nem árusították ezt a márkát.Ez az örök kedvenc.2 darabot használtam már el belőle.Nem kenődik el(Lorealos nekem igen a nap végére),könnyen le lehet szedni kendővel(Lorealosat nem annyira),nagyon hatásos(műszempillás),nem csomósodik, az ára is nagyon jó.Mellesleg kontaklencsés vagyok és allergiás is-de semmi bajom nem lett tőle (volt olyan spirálom,amitől begyulladt a szemem)Verhetetlen,imádom :)
*2.L'oreal Double Extension
most ezt használom, ez közelíti meg legjobban a kedvenc szempillaspirálomat (de sajnos nem lesz annyira sűrű,mint a másiktól),nap végére elkenődik,nehezebb leszedni, drágább is :4 ezer Ft.DMben vettem
A többi spirál sokkal rosszabb.
*3.Manhattan Long Swing
nincs műszempillahatás, hétköznapra mégis szép pillákat készít, nem kenődik el, tartós
Müllerben vettem kb 2 ezer Ft
Lancome Hypnose tényleg iszonyú jó. Bár drága.
Én kipróbáltam a mindenki által dicsért Maybelline Colossalt (sárga a csomagolása), és ugyan hosszúak lettek a pilláim, de különállóak és olyan hülyén nézett ki...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!