Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valaki rendelt már Kylie...

Valaki rendelt már Kylie Jenner Lip Kit-et?

Figyelt kérdés

Ha igen,akkor megérte?

Esetleg tudja valaki,hogy most miért nem lehet egy ideje rendelni?

2016. jún. 13. 19:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem szállít. Nézd meg az oldalon. Európában jelenleg csak Norvégiába, UK-be, Németországba meg Hollandiába szállít.
2016. aug. 12. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:

A francia Sephora elvileg szállít Magyarországra, annyi hogy a honlap franciául van. Még nem rendeltem róla csak akartam, de engedte Magyarországot beállítani címnek.

Az egyik ismerősöm rendelt a Kylie Cosmeticstól és azt mondta hogy neki tetszik, bár szerintem a 29 dollár kicsit extrém ár... Viszont van pár amit cerka nélkül is lehet rendelni, az "csak" 17 dollár. Kíváncsi vagyok amúgy milyen és rendelnék is csak még rá kell szánjam magam :D

2016. aug. 25. 23:18
 13/16 A kérdező kommentje:
én az árán túltettem már magam,mostmár a postaköltség zavar :D
2016. aug. 26. 08:47
 14/16 anonim válasza:
de miért nem rendelsz a colorpoptól? ugyan az a formula mint amit a kylie csinál, ugyan ott csinálják am, meg van egy csomó más szín, ja és az csak 8 dollár plusz postaköltség
2016. okt. 22. 11:52
 15/16 anonim válasza:
Sziasztok! Én rendeltem , de nem az oldalrol, hanem facbookon egy oldaltol az a neve , hogy UrbanChick es nagyon gyorsan kuldték a rúzsokat. Nekem nagyon bejöttek , imádom az állagát, színét, illatát. Szerintem sokkal jobbak mint pl a mac matt ruzsai
2016. nov. 20. 19:30
 16/16 anonim ***** válasza:
utolsó, az replika. eredetit csak és kizárólag a kyliecosmetics.comról tudsz rendelni.
2016. nov. 21. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!