Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Helix piercing lövés, begyulla...

Helix piercing lövés, begyulladás mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 napja ki lett lyukasztva a fülem, nem rendes piercinges csinálta, hanem az egyik osztálytársam, akinek volt füllyukasztója. Orvosi fémet használtunk és le is fertőtlenítettük. Rajtam kívül még 6 osztálytársamnak megcsinálta. Ugyan úgy felülre a porcba, de 1 napja borzalmasan begyulladt, lüktet, bedagadt és vörös. Egyáltalán nem gennyedzik, csak borzalmasan lüktet mintha mini alien akarna kitörni onnan. Naponta 3szor vagy többször fertőtlenítem betadinnal. A többi lányt is megkérdeztem nekik begyulladt e, de mindegyikük füle teljesen jól volt. Mit gondoltok mit csináljak, mivel ápolgassam, hogy elmúljon a gyulladás?

2016. jún. 13. 16:23
 1/2 anonim válasza:
Szerintem legközelebb ha bárhová piercinget akarsz, akkor fordulj olyanhoz, aki ért is hozzá, mert még úgy sem kizárt, hogy lesz vele probléma, de így meg pláne. Kérdés: lőttétek vagy szúrtátok? Bár gondolom, ha volt füllyukasztója, akkor lőttétek. Nekem az első helixemet, ami azóta már nincs meg kozmetikus lőtte. Sokat szenvedtem vele. A gyulladásra kamilla teát tudok ajánlani, nekem az a legtöbb piercingemmel segített, meg a tetrán kenőcs volt, ami nekem még jót tett, mikor fájtak egy kicsit. Anno nekem ajánlották még a Bactroban kenőcsöt, elvileg abban van antibiotikum, de ez vényes, viszont erről nem tudok nyilatkozni, mert végül én nem használtam. Nekem ezek váltak be, de annyira nagyon komolyan begyulladva nem volt egyik piercing sem a fülemben. Viszont az első helixem, ami lőve lett, már nincs meg. Nagyon roncsolta is a fülemet a lövés, nem is igazán volt rendesen begyógyulva több mint egy év után sem, mindig csak a baj volt vele, végül kiszedtem. Most a másik fülembe akarok majd szúratni helixet, de azóta már van snugom, rookom, tragusom, és egy dupla forward helixem, mindegyik szúrva lett, elég hamar is gyógyultak, és nem azt mondom, hogy nincs velük gond, de jóval kevesebb, mint anno azzal az első lőtt helix piercinggel. Szóval szerintem ha tervezel még porcba piercinget a füledbe, akkor gondold át a dolgot és inkább szánj rá pénzt, hogy rendesen meg legyen csinálva, mert nem játék. Addig meg ezt ápolgasd tetránnal, kamilla teával esetleg a bactrobánnal. Remélem segíteni fognak és nem jársz úgy mint én, hogy ki kell venni :)
2016. jún. 16. 00:44
 2/2 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsi látom, hogy írtad, hogy lőve lett, kicsit fáradt vagyok már és elkerülte a figyelmemet, bocsi :)
2016. jún. 16. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!