Fülbelövésel kapcsolatos kérdéseimre tudtok válaszokat adni (lent)?
Van 1-1 luk mindkét fülemben. Kiskoromban anyuék kilövették, a szokásos dolog...
Szeretnék az egyik fülembe még egy lukat a másik mellé.
Mindenképp profihoz mennék. Pl. West endi tatto&piercing üzletre gondoltam...
Aki mostanában csináltatott a szokásos luk mellé még egyet:
Mennyire fájt? Azt is olvastam, hogy belövéssel fájdalommentes.
Milyen érzés volt? Féltetek előtte?
Volt valami probléma?
Ha nem lenne halál félelmem a tűktől és a fájdalomtól születésem óta, már rég megcsináltattam volna.
Köszi a válaszokat. Azt is írjátok, mikor csinálták légyszi:)
16/N
Nekem is elég sok a fülbevalóm. Amiket a cimpába lövettem pluszba abszolút nem fájtak, nem is éreztem, hogy lőtték, csak hallottam a kattanást. A porcba is lövettem, semmi bajom nem volt tőle, ott azért már éreztem, hogy átment a fülbevaló, de nem volt vészes. Ha rendesen fertőtleníted majd nem lesz gond.
Előtte én féltem, de mindig amikor lövik kinézek magamnak egy pontot a szalonban..lehet az óra, egy tapétadísz, bármi. A lényeg, hogy ne parázz rá :)
Az első pluszt 14 évesen lövettem, a másodikat 17 évesen és fel, a porcba is 17 évesen lövettem. Az alapok meg már megvoltak kicsi koromban.
Semmiképp se menj a westendtattoo-ba!
Ha csak simán cimpába akarsz második lyukat, akkor egy kozmetikus is megcsinálja neked.
Maga a belövés cimpába sem fájdalommentes, mert érezni, de nagyon csekély a fájdalom.
Alapból egy testékszerező nem lő fület, csak szúr. Egy profi kozmetikus meg nem a régi rugós rendszert használja, hanem a modern kapszulásat.
Ha testékszerezőhöz akarsz menni, akkor ő szúrni fogja, de az sem vészes, elhiheted.
Cimpánál a gyógyulás is viszonylag gyors, de azért célszerű odafigyelni.
Viszont sok helyen csak párban csinálnak ékszert. Tehát nem egy lyukat, hanem kettőt. Ezeken a helyeken is lehet kérni, hogy csak 1 legyen, de kettőt kell fizetni. Itt viszont 99%, hogy a régi rugós pisztolyos belövéssel dolgoznak.
Más a két rendszer.
Szóval, ha profit akarsz, akkor semmiképp ne menj a westend tattoo-ba!
A fájdalomtól és a tűktől ne legyen félelmed. A fájdalom elmúlik, a tű helyett meg képzelj mást ;)
Mi a baj a Westendessel?
Ne haragudj, de nehéz elképzelni, hogy egy kozmetikus jobban ért a fülbelövéshez, mint egy kizárólag ilyesmikkel foglalkozó szalonban dolgozó ember.
Több ismerősöm is ott csináltatta.
Mennyi az esélye annak, hogy félresikerül?
Köszi az eddigi válaszokat! Még jöjjenek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!