Mi használt nektek?
Sziasztok. 21 éves lány vagyok, az a problémám, hogy hullik a hajam (amit kb 2 éve vettem észre) először azt hittem a fekete hajfesték az oka.. De aztán inkább elmentem dokihoz, mert hallottam, hogy a mandula gyulladás is okozhatja. Mint kiderült tényleg a mandulámmal volt problem.. Mivel nem volt sose torok gyulladásom, se tüszős mandula gyulladásom így eszembe sem jutott hogy bevan gyulladva és kikell venni!! (kitudja lehet már évek óta bevan gyulladva :0 ) az lenne a kérdésem hogy valakinek van-e hasonló problémája illetve tud-e valami megoldást erre? Mert sajnos ez nagyon elveszi az önbizalmam, hogy fele annyi hajam van mint volt.. :(
Ui: voltam ilyen hajgyógyásznál is, ott felírt nekem egy speckó sampont, hajszeszt és ilyen energizáló szeszt.. Használtam is két hónapig de 5-6000 ft-okba kerül, és az sem biztos hogy van hatása.. :( kérlek titeket, hogy értelmes és hasznos infókat osszatok meg velem, mert nekem ez borzalmasan fontos!! Köszönöm előre is :)
nem tudom mennyire lehet márkát írni de nekem a Forcapil nevű kapszula jött be, igaz a 180 db kb 9000 Ft de végigcsinálod a kúrát látványos eredmény lesz
Lehet 60 szemeset is venni olcsóbban de ajánlom a 180-at
Nekem ez vált be:
Azonnal megszüntette a hajhullást, és gyönyörűen kinőtték tőle a babahajaim. próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!