Nagy Emese Réka kérdése:

Mi használt nektek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 21 éves lány vagyok, az a problémám, hogy hullik a hajam (amit kb 2 éve vettem észre) először azt hittem a fekete hajfesték az oka.. De aztán inkább elmentem dokihoz, mert hallottam, hogy a mandula gyulladás is okozhatja. Mint kiderült tényleg a mandulámmal volt problem.. Mivel nem volt sose torok gyulladásom, se tüszős mandula gyulladásom így eszembe sem jutott hogy bevan gyulladva és kikell venni!! (kitudja lehet már évek óta bevan gyulladva :0 ) az lenne a kérdésem hogy valakinek van-e hasonló problémája illetve tud-e valami megoldást erre? Mert sajnos ez nagyon elveszi az önbizalmam, hogy fele annyi hajam van mint volt.. :(

Ui: voltam ilyen hajgyógyásznál is, ott felírt nekem egy speckó sampont, hajszeszt és ilyen energizáló szeszt.. Használtam is két hónapig de 5-6000 ft-okba kerül, és az sem biztos hogy van hatása.. :( kérlek titeket, hogy értelmes és hasznos infókat osszatok meg velem, mert nekem ez borzalmasan fontos!! Köszönöm előre is :)

2016. jún. 13. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Tesómnak ugyan ez volt. Neki is a mandulája miatt hullott ki a haja, csak neki az egész. Kivették és azóta visszanőtt, nem hullik és egészségesebb is. Szóval én mindenképp azt ajánlom, hogy a manduládat vetesd ki.
2016. jún. 13. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:

nem tudom mennyire lehet márkát írni de nekem a Forcapil nevű kapszula jött be, igaz a 180 db kb 9000 Ft de végigcsinálod a kúrát látványos eredmény lesz

Lehet 60 szemeset is venni olcsóbban de ajánlom a 180-at

2016. jún. 13. 13:15
 3/9 anonim ***** válasza:
inkább belsőleg érdemes kezelni a sampon nem hiszem h sokat használ
2016. jún. 13. 13:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Bocsika azt kihagytam,hogy kivették a mandulámat egy éve!!
2016. jún. 13. 16:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem ez vált be:

[link]

Azonnal megszüntette a hajhullást, és gyönyörűen kinőtték tőle a babahajaim. próbáld ki!

2016. jún. 15. 22:26
 6/9 A kérdező kommentje:
A pantenol spray?
2016. jún. 23. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen. Pakolásként kell a hajra kenni hajmosás előtt. Jól belemaszítozod a fejbőrödbe, kenhetsz a hajdra is, rátekered a törölközőt 20-30 percre, aztán simán megmosod. Nekem nagyon jót tett a hajamnak. Egészséges, van tartására, nem hullik, és nő mint a gomba, de sok jó véleményt olvashatsz róla a krémmánián is. 2000 ft körül van gyógyszertárban. Napégésre is jó ,most úgyis indul a strandszezon. Ha ahajadra nem válik be elhasználod így :)
2016. jún. 23. 18:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Hmm fura módszer, remélem nem lesz tőle baja a hajamnak, de kipróbálom, van is itthon köszönöm a választ!! :)
2016. jún. 23. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Szívesen! :) Nem hinném, hogy baja lesz, olvasd el a véleményeket róla, gyakorlatilag mindenkinek bevált. Egy csomó hajápolási cuccba pakolnak panthenolt, az a különbség, hogy ebben több van.
2016. jún. 24. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!