Ki használt már víz alapú matricát? Ami teljes kormot fed?
Figyelt kérdés
Kis matricákat használtam csak eddig.
Viszont ami teljes koromre való az számomra kérdéses ..Hogyan fedi le a körmöt úgy hogy ne legyen se ráncos és a szélei is szépek legyenek? Köszi a válaszokat.
2016. máj. 27. 10:33
1/4 anonim válasza:
Még nem használtam, viszont sok videót láttam már. Ugye beaztatja a vízbe, valami alaplakkot felken és elvileg arra fog tapadni. A köröm melletti bőr résznél levágja, és azt hiszem koromlakklemosoval igazítja formára. A köröm végénél pedig lereszeli. De amúgy ha rákeresel neten biztos találsz rá példákat, videókat hogy hogyan csináljak! :)
2/4 A kérdező kommentje:
De nem tudom mi az a valami amivel a korom agyal javítanak a formán ...
2016. jún. 12. 21:04
3/4 anonim válasza:
Ecset. Gondolom pont a körömlakk formalasahoz van ilyen. Én is most keresek, hogy a körömágybőr előtti részt tudjam formálni. Szerintem nézd meg pl Rossmanban vagy Dmben.
4/4 A kérdező kommentje:
Ecset ecset
De az ecset simán nem elég.
Talán aceton?
2016. jún. 20. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!