Csajok-lányok-nők! Milyen sminket ajánlottok ált. Isk. Ballagásra?
Szép bőröm van (nem foltos; nem pirosodik ki; nincs tele pattanásokkal stb.. viszont egy kijött, ami nem tudom elmúllik-e addig/szombat 06.18.-a/)
Nem szeretnék pandaszemekkel és rikító vörös vagy pink ajkakkal belépni, de szeretném, hogy azért legyen rajtam valami:)
Mit gondoltok mit használjak és "hogyan"?
Ha képet vagy videót tudtok annak örülnék:)
Egyébként királykék lesz a nyakkendőnk és a szemem is kék ha ez kellene hozzá:):D
15,5/l
A pattanásod tutira el fog múlni addig, nagyon jó kis tipp: fogkrémmel vagy apud arcszeszével kenegesd be minden este lefekvés előtt. Le fogja szárítani a pattanást és nem marad nyoma.
Szerintem egy nagyon enyhe smink bőven elég, tekintve hogy fiatal vagy, és ballagásról van szó.
https://www.youtube.com/watch?v=SWStkkX3iKc
valami ilyesmi nagyon szép lenne :) A lényeg, hogy természetes hatású legyen.:)
Valami ilyesmire gondoltam:)
Köszönöm szépen:)
Természetesen:D egyébként alapból hosszú, dús pillám van:D de egykis spirál sose árt:)))
Jöhet még:)
Valami kis üdét. Korrektorozd le a pattanást, használj egy kis pirosítót, nagyon minimális highlightert, meg valami szép natúr szemhéjárnylót, spirált, szájfényt, és kész is :)
Amit mindennap használsz.
De fogkrémet meg arcszeszt ne kenj a fejedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!