Létszives mert tanacsokat várok ne ítelkezzetek?
13 ev szerintem az a kor, amikor szempillaspiralt mar nyugodtan hasznalhatsz :) viszont mast NE, mivel ilyen korban rohejes es szanalmas a kihuzott szem, ruzsos szaj stb. Esetleg egy kis diszkret szajfenyt meg bevethetsz, ha szeretnel.
Viszont az elkenodesre igenis vigyazni kell :$ en pont ezert nem hasznalok korrektoron kivul semmit, hiaba vagyok 16 lassan. Egyszeruen minden, meg a jo minosegu cucc is lepereg, elkenodik stb., a tetejebe meg allergias is vagyok, emiatt gyakran dorgolom a szememet.
A nyar amugy remek ido arra, hogy kitapasztald, mennyire tartos rajtad a spiral melegben. Kiprobalhatod a vizallot is, az sokkal tovabb birja (de vigyazz, lemosni is nehezebb). De ha allergias vagy, es gyakran viszket a szemed, inkabb hagyd, mert el fogod kenni, ez sajat tapasztalat :((
Másoknak is elkenődik?
A szempillád nem fog megizzadni, hacsak nem dörzsölöd le, nem fog lejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!