Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Smink hozzáértők, melyik...

Smink hozzáértők, melyik palettát válasszam?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy I Heart Makeup szemhéjpúder palettát sajnos 2re nincs keretem, meg nem is biztos hogy kellene...de nem tudok választani.

[link]

[link]

Nekem fekete hajam, nagyon fehér bőröm és sötét (nagyon) barna szemem van

2016. jún. 4. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2.-ból sokkal több fajta sminket ki lehetne hozni! :)
2016. jún. 4. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

Fölösleges ilyen palettákat venni. Kb. 3-4 szín elég a legtöbb embernek. Egy matt fekete legyen, az minden bulisminket feldob, kontúrozni is jó. Tkp. egy füstös szem is megoldható egyetlen matt feketével.

Egy barna/szürke szintén jó, nappalra.

Egy fényesebb natúr szín, bézs, pezsgő, arany még jó, ha van, kiemelni részeket.

Emellett egy jó színt válassz, ami megy az arcodhoz: ezzel a leírással valamilyen lilát, bordót tudnék elképzelni jónak, de látni kellene.

2016. jún. 4. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Én az elsőt választanám, abban sokkal természetesebb színek vannak, azokat sokkal könnyebb használni. Ha pl. csak egy egyszerű barnás színt szeretnél hétköznapokra, vagy egy sötétebb feketéset estére. A második sem rossz, de én abból biztos nem használnám ki a zöldes és kékes árnyalatot. De ha neked azok is tetszenek, akkor bármelyiket választhatod, mindkettőt jól lehet variálni.
2016. jún. 5. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!