Smink hozzáértők, melyik palettát válasszam?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy I Heart Makeup szemhéjpúder palettát sajnos 2re nincs keretem, meg nem is biztos hogy kellene...de nem tudok választani.
Nekem fekete hajam, nagyon fehér bőröm és sötét (nagyon) barna szemem van
2016. jún. 4. 19:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem a 2.-ból sokkal több fajta sminket ki lehetne hozni! :)
2/3 anonim válasza:
Fölösleges ilyen palettákat venni. Kb. 3-4 szín elég a legtöbb embernek. Egy matt fekete legyen, az minden bulisminket feldob, kontúrozni is jó. Tkp. egy füstös szem is megoldható egyetlen matt feketével.
Egy barna/szürke szintén jó, nappalra.
Egy fényesebb natúr szín, bézs, pezsgő, arany még jó, ha van, kiemelni részeket.
Emellett egy jó színt válassz, ami megy az arcodhoz: ezzel a leírással valamilyen lilát, bordót tudnék elképzelni jónak, de látni kellene.
3/3 anonim válasza:
Én az elsőt választanám, abban sokkal természetesebb színek vannak, azokat sokkal könnyebb használni. Ha pl. csak egy egyszerű barnás színt szeretnél hétköznapokra, vagy egy sötétebb feketéset estére. A második sem rossz, de én abból biztos nem használnám ki a zöldes és kékes árnyalatot. De ha neked azok is tetszenek, akkor bármelyiket választhatod, mindkettőt jól lehet variálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!