Melyik páraelszívót válasszam? Konkrétan a légszállítás érdekelne. (Légy szíves, csak hozzáértők írjanak. )
A napokban mélyedtem bele a páraelszívóknál használatos légszállítás kifejezésbe, mivel most akarunk venni egy készüléket. Találtam egy nagyon jó írást, ahol az illető megismertet az eu-s EN 61591 szabvánnyal.
Jelenleg 3 cég páraelszívóját néztem ki. A légszállítás és a zajszint értékek számomra a döntők, viszont itt torpanok meg, mert ahány gyártó, annyiféle légszállítási számolás. Szóval nem tudom őket összehasonlítani!
Az egyik cég gyönyörűen az eu szabványt használja, a másik is azt, viszont nem azzal a Pa értékkel, amit az eu szabvány megenged. A harmadik pedig IEC szabványt használ.
Szóval ha valaki segít elbarangolni ebben a ködös útvesztőben, annak nagyon örülnék. :)
Amelyik több légköbmétert szállít.
Általában 600 m3 feletti a jó, és természetesen kivezetve.
Úgy tűnik nem olvastad el teljesen a kérdést. Nem tudom eldönteni melyik szállít több légköbmétert, mert az egyik cég nem olyan ellenállás esetén adja meg az adatot, mint a másik.
Azt szeretném, ha olyan jelentkezne, aki segít ebben kiigazodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!