Hatalmas szivárványos esernyőt vettem. Ciki ha tényleg, hatalamas?
Ugyan ilyenem van :D Még nincs egy hete, hogy vettük, de imádom :D Csak sajna egy kicsit befogta a fekete farmerem, agogy hozzá ért a vizes esernyő...:( Már rég vágytam egy szivárványos esernyőre, és szerintem nem is volt drága. 1000ft-ért vettük, az anyaga is jó... szóval szuper!!!
Még az eladó is megjegyezte, hogy mindenki megbámulja majd, mert olyan szép, ahogy eseik az eső, szürke minden, és az esernyő meg olyan vidám. :):D
Az meg egy nagy marhaság, hogy a melegek színe. Miért? Attól már ne hordjon senki szivárványos cuccokat, vagy ne egyen narancsot olyan, aki utálja a fideszt?! Egyébként nekem semmi bajom a melegekkel, szóval, ha valaki az esernyőm miatt azt mondaná rám, hát totál nem érdekelne. Kár, hogy a sok bunkó ember már a színeket is emberek fajtáihoz köti...
Bocsi a sok szövegelést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!