Milyen alapozó ajánlanátok az alábbi bőrtípusomhoz? (Többi lent! )
Szia:)
Az Essencenek jo alapozoi vannak amik nem keltenek maszk hatast.
Aztan en Catricet hasznalok,szeretem jol fed.De amugy menny dmbe aztan biztos talalsz valami szamodra valot:)
16:43
Te melyiket használod? A trou match-ot? Sok jót hallottam már róla de félek beleinvesztálni majdnem 5000 Ft-ot :S
True Match-et én nem ajánlom, nekem is olyan bőröm van, mint neked, és nagyon hamar kifényesedik a T-zónámban, szóval max. télen fogom használni, akkor a homlokomon sem olyan zsíros a bőröm.
Én egyébként most a Bourjois 123 Perfect alapozóját tervezem megvenni, asszem ilyen 4500 Ft körül van, nagyon sok pozitív véleményt hallottam róla. A L'Oreal Infallible Matt alapozójával is szemeztem, de nekem valamiért a Bourjois szimpatikusabb.
Egyébként használtam Catrice All Matt Plus-t is, nekem annyira nem vált be, nem volt elég tartós rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!