Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért baj az ha valaki szereti...

Miért baj az ha valaki szereti a mű dolgokat? 21L

Figyelt kérdés
kiskoromba is imádtam az olyan nőket akiknek hosszú körmük volt, hosszú hajuk, smink, szép ruhák... anyukám nagyon natur, én meg az ellenkezője, szeretem a műkörmöt, festem a hajam és hosszú is, sminkelni is imádok, szoliba járni, divatos ruhákat hordok. Sok pillantásba látom a nemtetszést, de miért baj az ha valaki ezt tartja szépnek?
2016. máj. 3. 11:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj ez, csak ők meg nem ezt tartják szépnek, ezért nem tetszel nekik.
2016. máj. 3. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, addig, amig neked sem baj hogy valaki meg pont ezt nem tartja szepnek:)
2016. máj. 3. 11:57
 3/10 A kérdező kommentje:

ez úgy lett volna korrekt ha azt írod, hogy "nem baj ha neked se baj ahogy más néz ki"

mivel engem nem érdekel ki mit vesz fel, sose bámulok meg valakit, akkor nem értem másnak miért tűnik fel és interneten is olyan véleményt nyilvánít amit nem szép szavakkal írnak.

2016. máj. 3. 12:03
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Függés viselkedéstől is gondolom te is tudod hogy a hasonló kinézetű lányok nos nem a legkedvesebbek és valószínűleg azért néznék így. Mellesleg ha ízléses maradsz nem vagy kihívó akkor lehet hogy csak azt nézik hogyan öltözködsz (gondolom te is megnézel más lányokat). Ha nem zavar akkor ne törődjön vele :)
2016. máj. 3. 12:11
 5/10 A kérdező kommentje:
van aki beképzelt, de én kedves vagyok mindenkivel.. hát az esik rosszul ha rosszindulatúan néz valaki, mondjuk 10ből 2 :)
2016. máj. 3. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem értem miért foglalkozol másokkal. Ha neked az tetszik akkor azt vedd fel, rakasd magadra, stb. Van akinek az egész teste szét van tetoválva, szerinted őt érdekli, hogy mondjuk 10-ből 10-en megnézik és abból min. 2 fintorogni fog? Neki az tetszik, be is vállalja. Vállald be te is!
2016. máj. 3. 12:21
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

Ne foglalkozz velük lehet írigykednek!

Az emberek szeretnek ítèlkezni...

Úgy hogy nem is ismernek.

2016. máj. 3. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egy pozitív dolog ha valaki ad magára csak a merték azért szerintem szamit , bar ha te így érzed jól magad akkor ne foglalkozz azzal hogy mit mondanak mások!
2016. máj. 3. 14:18
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
50%
Az embereknek semmi bajuk nincs a mű dolgokkal, amíg azok nem néznek ki műnek :D Lásd smink, szilikonmell stb. A természetesség agresszív hívei akkor hagyják abba a fürdést hátha megint elterjed a pestis, az volt az igazán menő európában úgyis :D
2016. máj. 3. 15:08
 10/10 anonim válasza:

Leginkább azért, mert saját magukkal nincsenek kibékűlve, de a mű meg nem kell. Szerintem ne foglalkozz vele...én is megszoktam nézni az ilyen lányokat, de csak akkor, ha már túlzásba viszik a dolgokat. Nekem pl a nude sminkek tetszenek, mert nem állnak jól az erős, harsány színek..de minden vélemény annyit ér, amennyit foglalkozol vele. Csak egy dolgot ne csinálj ..ne csücsöríts :D

20/L

2016. máj. 4. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!