Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti mivel mossátok le az...

Ti mivel mossátok le az alapozó/BB/CC krémet?

Figyelt kérdés

Próbáltam már a Nivea vízálló sminklemosóját, a Garnier Essentials rózsás sminklemosó tejét, a Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control bőrradírját és egyik sem hozta le teljesen, az arcom pórusaiban továbbra is maradt és a kezem kis "repedezéseiben" is ott maradt a termék... Végül a Nivea Pure Effect Clean Deeper hozta le... de lehet csak azért mert előtte már a felsorolt 3 termékkel próbáltam...

Pedig nem rossz minőségű termékeket használok (Max Factor, Catrice, stb), mégis alig tudom leszedni őket az arcomról...

Ti mivel szoktátok lemosni? Tudnátok ajánlani valami tuti terméket?

2016. ápr. 28. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Vízzel, vagy ha épp úgy jön ki akkor bőrradírral. Nekem lejön.
2016. ápr. 28. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Én rózsaszín Garnier micellás vizet teszek egy vattakorongra és azzal törlöm le. Van, hogy 3 vattakorong kell , míg teljesen lejön az alapozó, de le tudom mosni simán.
2016. ápr. 28. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
45%

garnieres micellásvízzel

nem sminkelek erősen, így egy vattakoronggal már le tudom mosni

ha mondjuk több sminket használok, akkor először azzal leszedem a nagyját aztán az yves rocher arctisztító zseléjével a többit

ezt amúgy akár mindennap is lehetne használni, a bőrömet se szárítja, csak nekem felesleges

2016. ápr. 28. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Kókuszolaj, aztán Balea arclemosó. Az olaj hozza le legjobban a sminkeket.
2016. ápr. 28. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
45%
Kétszer mosok arcot. A sminklemosás és az arcmosás két lépés. Van egy mindennapi arclemosóm, és van egy másik amivel a sminket mosom le. Nem pazarlom a micellás vizemet meg a vattakorongjaimat erre.
2016. ápr. 28. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
garniernek van egy olajos micellasvize,a rossmann-ban lehet kapni,nagyon jó,mindent leszed! Kb 1500ft körül van
2016. máj. 11. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!