Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehetek sminkmester/mas...

Hogyan lehetek sminkmester/maszkmester?

Figyelt kérdés
Sziasztok!:) 16 éves vagyok és nagyon érdekel ez a "szakma". Elhatároztam, hogy komolyabbra veszem a dolgot, és elkezdek tanfolyamokra járni, de fogalmam sincs, hogy mit hol kezdjek, vagy hogy egyáltalán hogyan válhatok sminkmesterré/maszkmesterré? Kérlek segítsetek.:(

2016. ápr. 13. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Ahogy te is írtad tanfolyamokra kell járni, minél többre és minél magasabb szintűre fokozatosan, még a legprofibbak is fokozatosan képezik magukat. Én külföldön élek, de nálunk vannak kezdő szintű sminkes tanfolyamok, utána haladó szintűek, és maszmesterre külön tanfolyam van, ami természetesen már igényel előző tudást. Gondolom nálatok is így működik.

Sok sikert hozzá, nagyon jó szakma, de kezdetekben sokba kerül, a tanfolyamok is és a rengeteg termék is, amit meg kell venned!

2016. ápr. 13. 23:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!:)
2016. ápr. 26. 16:49
 3/3 anonim válasza:
Na sikerült már valamit tenni?
2017. júl. 19. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!