Smink-és maszkmester otthon?
Imádom ezt a területet, és szeretném egyszer majd elvégezni, úgy érzem, ez lenne az én utam. :D viszont sajnos nagyon drágák az ilyen képzések, ezért maradna az otthoni gyakorlás. Rengeteg videót szoktam nézni mindenféle sminkkreációkról (hétköznapi, arab, menyasszony, stb stb) illetve maszkkreációkról (zombi, kilőtt szem, iron man, stb stb). A sminkelést még tudom gyakorolni, magamat rendszeresen sminkelem, viszont a maszkossal bajban vagyok, ugyanis senki sem vállalja soha, így pedig nem tudok fejlődni. Magamon? Ahhoz meg drága lenne a latexet, művért, egyéb eszközöket megvenni, hogy kimaszkírozzam magam, aztán lemossam.. Vagy nem? Lesz mostanság a farsangi bál, felajánlottam a szüleimnek, hogy kifestem őket valamivé, de nem akarnak semmi 'extrémnek' beöltözni, így pl. anyukámnak egy egyszerű tusvonalas sminket csinálok majd.. Szóval én szeretnék gyakorolni, de nincs kint.
Szóval a kérdés az lenne, hogy magamon gyakoroljak szerintetek? Megérné a pénzt? (mert ahhoz drágák ezek a 2-3ezer Ft-os cuccok, hogy rajtam legyen 10 percet és lemossam)
Valaki 'kitanulta' ezt otthon magától, tanfolyam nélkül? Vagy hogyan lehetne ezt 'kamatoztatni', hogy több embert sminkelhessek? A kreációkat tegyem ki facebookra vagy mi?
ötleteket, tippeket, tanácsokat szívesen fogadnék.:))
A tesóm tanult maszkolást - iskolában - de így is tovább akarja képezni magát, menni fog máshova. Valami gipszöntésről beszélt.
Azt írod, drágák a cuccok, hogy csak fent legyenek 10 percet, és lemosd. Na de a modelled sem parádézna benne egész nap, ő is lemosná 10 perc múlva.
Ezt úgy mondom, hogy a húgomnak én voltam a tesztalanya, rám ragasztotta a latexsebeket, rajtam csinálta meg a gennyes vágásokat, kopaszparókát rakott rám, ezüstszínűre festett, csavarokat ragasztott rám, néha annyi művér volt rajtam, mintha egy Tarantino filmből jöttem volna... lefotózta, aztán szaladtam lemosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!