Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha otthoni fültágítást választ...

Ha otthoni fültágítást választom mikkel tudnám tágítani és ezeket milyen időközönként váltsam?

Figyelt kérdés
Itthoni fültágítást választottam, mivel kezdjem, és hány naponta tegyek be nagyobbat? És ha mondjuk ilyen fogpiszkálóval kéne iskolába járnom, szerintem kivenném és délután tenném be újra, akkor kezdhetném újra a tágítást előröl?
2010. ápr. 6. 12:11
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
annyi ilyen kérdés van miért nem használod a keresőt?
2010. ápr. 6. 12:18
 2/10 anonim ***** válasza:
8%

Mire jó az,áruld már el.

Annyira undoritó!

2010. ápr. 6. 12:32
 3/10 anonim ***** válasza:
8%
Horoggal.Azzal akár félméteresre is nyújthatod.Beakasztod a füledbe és damillal az övedhezkötöd.(Y) soksikert,csak vigyázz mert szerintem terhes vagy.
2010. ápr. 6. 12:40
 4/10 A kérdező kommentje:

De ot nemkaptam választ ezekre a kérdéseimre:

- mivel kezdjem, és hány naponta tegyek be nagyobbat?

- És ha mondjuk ilyen fogpiszkálóval kéne iskolába járnom, szerintem kivenném és délután tenném be újra, akkor kezdhetném újra a tágítást előröl?

2010. ápr. 6. 13:56
 5/10 anonim válasza:
szio:) azt hiszem tudok neked segíteni! én is magamnak tágítottam a fülem és mostmár 28mmnél járok:) ha még most kezded el akkor egyre több fülbevalót tegyél bele. aztán ha kitágúlt ami kb. 2hét. utána toll betét. fültisztító. én a rossmanba vettem egy olyan szemtust ami kb3mm a kupakja és egyre nagyobb. a vége pedig olyan 15mm. és nem volt drága. a tágítást pedig kb. 2hetente csináld. ne siettesd el. olyankor megreped a fül és csúnyán tágul ki. időd mint a tenger:D ésmeglátod. széplesz:) akik meg oldszkúlba nyomják akik már írtak választ. azokat meg sz*rdle.:) úgyis te tudod mit akarsz és ne mással foglalkozz. puszi:) 13/L
2010. ápr. 6. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:

13 évesen ekkora fültágító?:O

fúúúj +o(

2010. ápr. 6. 15:38
 7/10 A kérdező kommentje:

köszönöm, de mégis kicsit gáz h tollbetéttel járok suliba =D

am 16/L

2010. ápr. 6. 20:51
 8/10 anonim válasza:
gondolom mival lány vagy hoszú a hajad legfeljebb levágod a fogpiszkáló egyik végét és persze körömreszelővel mergeszeled(szálkákmiatt) akkor nem is fog ki látszani a hajad alól :) én is így jártam suliba :D és most 8mm 13/L
2010. ápr. 16. 22:31
 9/10 anonim válasza:

(előzőválaszoló)

1.2hét-2mm

2.fogalmamsincs én benne hagytam a fülemben és 1-2x megforgattam:)

2010. ápr. 16. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Tágítom énis!Figyelj,nekem is gáz(mindig felmerült bennem h gáz)de hát mit csináljak.. :DDD én úgy csináltam h volt a fogpiszkáló és levágtam a közepénél mert ott volt a legvastagabb és kenőccsel bekentem meg gyógyteával(körömvirág,ami gyulladáscsökkentő)és ennyi.De ne siettesd el,mert haverom sietett és felrepedt,begyulladt és csúnya!Egyszer nekem is begyulladt de kivettem é hülye és újrakezdtem..de már haladok és 6mm :)

Sok sikert! AMÚGY: fogpiszkáló,fültisztító,tollbetét,szívószál,lehet még nagyobb tollbetét és így tovább,ha elérted a kívánt méretet,vegyél tágeszt:)

Puszcsi 15/L

2010. ápr. 19. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!