Ha otthoni fültágítást választom mikkel tudnám tágítani és ezeket milyen időközönként váltsam?
Mire jó az,áruld már el.
Annyira undoritó!
De ot nemkaptam választ ezekre a kérdéseimre:
- mivel kezdjem, és hány naponta tegyek be nagyobbat?
- És ha mondjuk ilyen fogpiszkálóval kéne iskolába járnom, szerintem kivenném és délután tenném be újra, akkor kezdhetném újra a tágítást előröl?
13 évesen ekkora fültágító?:O
fúúúj +o(
köszönöm, de mégis kicsit gáz h tollbetéttel járok suliba =D
am 16/L
(előzőválaszoló)
1.2hét-2mm
2.fogalmamsincs én benne hagytam a fülemben és 1-2x megforgattam:)
Tágítom énis!Figyelj,nekem is gáz(mindig felmerült bennem h gáz)de hát mit csináljak.. :DDD én úgy csináltam h volt a fogpiszkáló és levágtam a közepénél mert ott volt a legvastagabb és kenőccsel bekentem meg gyógyteával(körömvirág,ami gyulladáscsökkentő)és ennyi.De ne siettesd el,mert haverom sietett és felrepedt,begyulladt és csúnya!Egyszer nekem is begyulladt de kivettem é hülye és újrakezdtem..de már haladok és 6mm :)
Sok sikert! AMÚGY: fogpiszkáló,fültisztító,tollbetét,szívószál,lehet még nagyobb tollbetét és így tovább,ha elérted a kívánt méretet,vegyél tágeszt:)
Puszcsi 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!