Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy kell kezdeni a fültágítást?

Hogy kell kezdeni a fültágítást?

Figyelt kérdés
ha kilövetném fülem először hány mm-est kéne venni?
2011. márc. 2. 20:57
 1/5 anonim válasza:
Elöször nem tágítót szoktak bele tenni, hanem mindenféle más dolgot. Pl elsönek egy nehezebb fülbevalót ami lehuzza a cimpádat, utána szoktak nyalókapálcikákat beledugni meg ilyeneket. De ha kilöveted a füledet és tágítni akarod akkor vegyél inkább csigát az folyamatosan tágítja
2011. márc. 2. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Szalonban 3-5mm-re tudják megcsinálni azonnal.

Ha bírod a fájdalmasabb dolgokat csináltasd így. Ha ódzkodsz tőle maradj az egyre nagyobb dolgoknál amivel "tágulsz"

2011. márc. 2. 21:58
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! "amivel tágulsz" :D
2011. márc. 2. 22:17
 4/5 anonim válasza:
Amit találsz otthon, a lényeg, hogy akkor cseréld át amikor már nem fáj, én a fülbevaló után kitéptem a hajkeféből egy kis fogat, azt dugtam be, aztán jött a fültisztító pálca szára, most meg vettem csigát. Este meg körül kenem kamillás testápolóval és úgy mozgatom, úgy jobban csúszik. :'DD
2011. márc. 6. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:
én fülbevaló után most fogpiszkálót tettem bele,már ki tudom úgy venni hogy vissza is megy,bár még fáj.és még csak tegnap előtt este csináltam.:D haladás...ma gennyes is volt picit.
2011. júl. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!