Köldök pc esetében mit lehet tenni a bőrelvékonyodás ellen?
Sziasztok! Régóta szeretnék köldök piercinget. Ezért is kezdtem el az edzést. Mostanra elégedett vagyok, ideje megcsináltatni! :) De... olvasgattam a témában, majd kérdezősködtem, éd kissé elszomorodtam.
Hallottam, hogy sokaknál elvékonyodik a bőr és kilökődik a pc. Többen is azt mondták / írták, hogy ez természetes, mert "csak pár évre szól" egy piercing. Ez igaz? Nem lehet kikerülni ezt? Avagy allergia miatt löki ki a szervezet?
Hát én erről köldök pc esetében még nem hallottam, hogy olyan gyakori lenne (inkább felületi piercingeknél). Nekem már évek óta megvan, és semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Egyébként ha mégis kilökődne, az ellen sajnos nem tudsz mit tenni, de szerintem ne aggódj, csináltasd meg nyugodtan. :)
Azoknak vékonyodik el a bőrük, akik :
-rossz helyen, rossz emberrel szuratták (nem elég mélyre)
-allergiásak az adott ékszer anyagára (erre megoldás a titán ékszer)
-csüngős, nehéz ékszereket hordanak, így a súly 'lehúzza' a lyukat, a bőr elvékonyodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!