Ilyennek kell lennie egy szemöldöknek? Ennyire lemaradtam a trendekről?

Nem. A mostani 'trend' az az instagram szemöldök. Az ilyenek: [link]
Rengeteg fiatal lány csinálja meg így. Szerintem nagyon rondák, annyira mű, nem is értem hogy tetszhet valakinek is.. de ízlések és pofonok

Utolsonak van igaza
A swagyoloknak tetszik az ilyen szemoldok,azert csinalnak ilyet

Miért nem írtad, hogy csak erősebb idegzetűeknek ajánlott? Rosszat fogok álmodni...
A szemöldök az a dolog, amivel nagyon sok gyönyörű nő képes magát borzasztóan taszítóvá alakítani.
Az ilyennél még a Brezsnyev-szemöldök is ezerszer vonzóbb.
Eleve úgy szép, ha természetes. Egy kis szedés, igazítás oké, belefér, de ez... tipikusan olyan "gyere, nézd, milyen mű vagyok" üzenetet hordoz.

Nekem is olyan mint amit a harmadik válaszoló linkelt (csak világos barnában, majdnem szőke). Nem nézek ki tőle műnek, még akkor sem mikor javítok sminkkel a vonalán ha nem tökéletes és "swag yolo" sem vagyok,egyszerűen csak az arcformámhoz ez passzol.
A kérdező képe, amit linkelt az elég nagy túlzás, főleg a színe. Nem illik az arcához ez a vastagság, szín stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!