Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan győzzem meg a pc-ről?

Hogyan győzzem meg a pc-ről?

Figyelt kérdés
Szüleim nem akarják megengedni hogy legyen piercingem!De tavaly nyáron apa mondta hogy lövessünk?mondtam igen!erre az üzlet zárva volt!azóta folyamatosan mondom neki!már azon is gondolkodtam hogy titokba megcsináltatom de szigorú ilyen téren apa.Köldök piercingről van szó!Most lesz a szülinapom is szerintetek mit mondjak neki vagy mi legyen?
2010. ápr. 5. 20:52
 1/8 anonim válasza:
Szerintem piercing nélkül is lehet szép valaki.Bár ezt nem azért mondom mert nekem is van és oda vagy az ilyen dolgokért.De mivel köldökről van szó nyavajogj mindennap neki egyszer úgyis beadja a derekát :D
2010. ápr. 5. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. ápr. 5. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Én '09 augusztusban megcsináltattam úgy,hogy nem tudtak Róla.3 hónap mulva 1 "jóakaróm" beköpött,anya elmondta 2x h szedjem ki.és ennyivolt:D még mindig van,megszokták..
2010. ápr. 5. 21:04
 4/8 A kérdező kommentje:

16 vagyok!

olyan jó lenne már úgy beleéltem magam xD

2010. ápr. 5. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm 17 éves, ő a szájához csináltatott piercinget a szülei tudta nélkül. Hazament, az anyja jól elszidta, meg "kitépem a szádból" stb., de egy pár nap után megbékélt vele :D
2010. ápr. 5. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Sztem gagyi a piercing. Aki szép, annak mind1 mit hord.
2010. ápr. 5. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy állnának hozzá szüleid ha egyszer beállítanál egy piercinggel a köldöködben. Én a számba szúrtam, nővérem beköpött apumnak aki azonnal kivetette velem(ő nem él velünk), de én másnap visszaraktam. Anyumat kevésbé zavarja, illetve megbeszéltem vele, hogy suliba nem lesz benne. Kb. egy hete meg van már a pc, amikor jön apa mindig kiveszem...
2010. ápr. 6. 13:30
 8/8 A kérdező kommentje:
hát nem tudom =/
2010. ápr. 6. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!