Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminkösszeállítást...

Milyen sminkösszeállítást tudtok ajánlani, ami diszkrét, nem feltűnő, de szebbé tesz?

Figyelt kérdés
Pl. Hogy milyen színek illenek össze.

2016. ápr. 7. 20:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia! Ha gondolod nyugodtan irj privatot es bovebben is tudok segiteni Neked! 😊😊

Ha megse szeretnel priviben konzultalni, akkor egy tipp:

Keress erre a kifejezesre a googlen: nude makeup. :)

2016. ápr. 7. 21:02
 2/16 Sunshinedoll ***** válasza:

A no makeup makeup szép. Az a lényege, hogy úgy nézz ki, mintha nem lenne rajtad smink, úgy hogy egy csomó smink van rajtad :D Elég nehéz szépen megcsinálni, de a saját arcodat fogod látni, csak szebb kiadásban.

[link]

[link]

[link]

2016. ápr. 7. 21:14
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem barna szemem van, így barna szemceruzával húzom a szempillák tövébe egy vékony vonalat (belül nem), alapozó+szempillaspirál. Kész a natúr makeup.
2016. ápr. 8. 10:55
 4/16 anonim ***** válasza:
eloszor arc tisztitas utana egy keves bb krem vagy alapozo aztan ra pudert majd egy kis szempillaspiral es kesz is
2016. ápr. 9. 01:05
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha vannak borhibaid, vagy pattanasos a borod, ajanlom ALAPOZO elott az essences vagy catrices korrektor palettat. Ezekben 5 szin van:zold(semlegesiti a pattanas pirossagat)piros(faradt bort ragyogova teszi) a tobbivel pedig kiserletezhetsz:)

Aztan az alapozo

En az essence hab allagu alapozojat ajanlom.

Aztan kis pirosito/bronzosito(de keveset a termeszetes hatas erdekeben!)

Szempillaspiral

(Ha nem eleg gondor a pillad hasznalj elotte szempilla gondoritot!)

Aztan feltehetsz valamilyen szajfenyt/matt szajkremet!(en az utobbit ajanlom, ugyanis ez nem folyik el, es tartos)

Tipp: ha kicsik a szemeid, vagy csak szimplan szeretned kihangsulyozni a szemed, huzd ki a szemed feher szemceruzaval!

Ja, majdnem elfelejtettem:D

A sminkedet fixald puderrel, ehhez egy atlatszo pudert ajanlok( pl az essencenek az ALL ABOUT MATT! puderet:)

Ezek nagyon olcso termekek, es sokaig tartanak

Remelem tudtam segiteni, irj majd ram ha meg kerdesed van :)

Remelem irsz majd h segitettem e

2016. ápr. 10. 08:10
 6/16 A kérdező kommentje:

[link]

A fenti sminket néztem ki, mert szemüveges vagyok. Itt egy kis leírás, hogy nézek ki:

Szem-barna

Haj-sötétbarna

Bőr-sima, bőrszínű pattanásokkal

Az eddigieket köszi, segített, ment a zöld kéz! :-)

2016. ápr. 10. 21:04
 7/16 A kérdező kommentje:
Azt gondolom fontos tudni, hogy a szemöldököm szürkésbarna, olyan mintha nem is lenne szemöldököm, a hibákért bocsi, ha vannak, telefonról vagyok. 12/L
2016. ápr. 19. 20:19
 8/16 anonim ***** válasza:

Hasznalj szemoldok zselet, esetleg szemoldok ceruzat!

Vagy vegyel egy szemoldok arnyalo keszletet

2016. ápr. 21. 19:01
 9/16 A kérdező kommentje:
Légyszíves írjatok még, kell a segítség!
2016. ápr. 23. 09:09
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha megrajzolod a szemöldököd nagyon óvatosan tedd mert ha elrontod úgy nézhetsz ki mint egy bohóc. Használj korrektort, púdert, szempillaspirált. Bár én ezeket csak 14 évesen kezdtem el használni...
2016. máj. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!