Milyen sminkösszeállítást tudtok ajánlani, ami diszkrét, nem feltűnő, de szebbé tesz?
Szia! Ha gondolod nyugodtan irj privatot es bovebben is tudok segiteni Neked! 😊😊
Ha megse szeretnel priviben konzultalni, akkor egy tipp:
Keress erre a kifejezesre a googlen: nude makeup. :)
Ha vannak borhibaid, vagy pattanasos a borod, ajanlom ALAPOZO elott az essences vagy catrices korrektor palettat. Ezekben 5 szin van:zold(semlegesiti a pattanas pirossagat)piros(faradt bort ragyogova teszi) a tobbivel pedig kiserletezhetsz:)
Aztan az alapozo
En az essence hab allagu alapozojat ajanlom.
Aztan kis pirosito/bronzosito(de keveset a termeszetes hatas erdekeben!)
Szempillaspiral
(Ha nem eleg gondor a pillad hasznalj elotte szempilla gondoritot!)
Aztan feltehetsz valamilyen szajfenyt/matt szajkremet!(en az utobbit ajanlom, ugyanis ez nem folyik el, es tartos)
Tipp: ha kicsik a szemeid, vagy csak szimplan szeretned kihangsulyozni a szemed, huzd ki a szemed feher szemceruzaval!
Ja, majdnem elfelejtettem:D
A sminkedet fixald puderrel, ehhez egy atlatszo pudert ajanlok( pl az essencenek az ALL ABOUT MATT! puderet:)
Ezek nagyon olcso termekek, es sokaig tartanak
Remelem tudtam segiteni, irj majd ram ha meg kerdesed van :)
Remelem irsz majd h segitettem e
A fenti sminket néztem ki, mert szemüveges vagyok. Itt egy kis leírás, hogy nézek ki:
Szem-barna
Haj-sötétbarna
Bőr-sima, bőrszínű pattanásokkal
Az eddigieket köszi, segített, ment a zöld kéz! :-)
Hasznalj szemoldok zselet, esetleg szemoldok ceruzat!
Vagy vegyel egy szemoldok arnyalo keszletet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!