Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Diszkrét szolárium szegeden?

Diszkrét szolárium szegeden?

Figyelt kérdés

Fiú létemre szoliba szeretnék menni, tudom ez tabu egyeseknek, de sajna nagyon-nagyon fehér bőröm van és nincs időm eredményre vezető rendszereséggel napozni. Aug-ban pedig megyünk nyaralni és legalább egy vállalható emberi színt szeretnék amivel nem mutogatnak rám az emberek...Hiába mondjátok hogy "ne másokkal foglalkozz", nem hiszem el, hogy van olyan akit ez nem feszélyezne valamilyen szinten.

Szegeden van-e olyan szoli ami diszkrét, tehát nem feltétlen néznek rám nagy szemekkel a zumba edzésre váró hölgyek hogy mit keresek én itt, de mégis kaphatnék valami egészséges színt?!

2013. júl. 16. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Konkrét választ nem tudok adni neharagudj, de járj nyitott szemmel panelkörnyékeken, kb mindegyik aljában lesz egy kis szolárium, nagybetűkkel hirdetik magukat. Olcsóbbak is, nem is puccosak annyira hogy fiúként zavarba hozzon, és nem kell fürkésző szemek között lenned, mint egy konditerem szoláriumában.
2013. júl. 16. 21:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, laktam Szegeden bár szoliba sose voltam, de most konkrétan a Csongrádi sugárút környéki panelokra gondoltam, rengeteg helyen láttam kiírva.
2013. júl. 16. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!