Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orr gyógypiercingben van...

Orr gyógypiercingben van karika piercing?

Figyelt kérdés
Holnap megyek csináltatni az orromba piercinget, úgy lövi majd be a piercinges, de viszont nekem az ilyen pötty ( nemtudom hogy hogyan nevezik) piercing nem jön be, hanem az a másik, az a kör:D van abban gyógypiercing? A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! :D

2016. ápr. 4. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Szúratni kell, és akkor lesz karika is.
2016. ápr. 5. 02:36
 2/7 anonim ***** válasza:
szúrni kell. elsőre mindig pöttyöt raknak be, ha meggyógyul (kb egy hónap), akkor ki lehet cserélni karikára. nem tudom mit értesz gyógypiercing alatt, orvosi fém minden testékszer általában, tehát nem lesz belőle bajod. menj piercingeshez szúratni.
2016. ápr. 5. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Szurasd, szólj a piercingesnek hogy majd karikára szeretnéd cserélni, nekem picit közelebb szúrta a széléhez hogy kisebb karika is elég legyen. Azért nem jó a karika egyből mert az elején nemcsak hogy fáj ha mozog, de ahogy forog mindenféle rátapadt koszt is a sebbe visz, nekem ha karika van az orromban folyton vadhús van rajta, de ha kicserélem pöttyre pár nap alatt eltűnik.
2016. ápr. 5. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Lövettem, és pötty van benne :) koszonom a valaszokat
2016. ápr. 5. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
akkor gratulálok a piercernek, szaktudatlan barom. nagyon súlyos szöveti károsodásokat okozhat, ha lövik és nem szúrják a piercingeket, már magában a fülcimpában is praktikusabb a szuratás, pláne porcos/keményebb, vastagabb bőr területeken.
2016. máj. 3. 22:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Miert kell egybol barmozni te tudatlan ?! Nem mindegy neked hogy lovettem-e vagy szurattam? Amugy se ez volt a kerdes, te eszetlen vadbarom. Majom
2016. máj. 9. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Barom vagy sem, igaza van. A lövetés jobban roncsolja a szöveteket, természetesen mindenki szíve joga hogy mit csinál, mi csak szóltunk hogy a szúrás jobb alternatíva, nem kell máris torokra menni.
2016. máj. 10. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!