Hogyan állna nekem egy septum piercing? (kép)
Figyelt kérdés
Már egy ideje szeretnék, azon is gondolkodtam, hogy a számra középre, vagy az orromba egy karikát oldalra, de végül mindent összevetve úgy éreztem, hogy ez kell!!! :)
Mindig is sötét volt a hajam,nagyon szeretem a feketét, sokszor használok rúzst, és szeretek ruhácskákat hordani (csipke, fodor...), ezért felmerült bennem a kérdés, hogy mi lesz ha nem fog menni az öltözködésemhez, és az orromhoz amivel egyébként csúfoltak régebben. Ezért szeretnék kérni egy kis segítséget. Van kép mindenről! :D
(Profilból is raktam fel, az orrom alakja miatt) Előre is köszönöm a segítséget! :)
19/L
2015. aug. 30. 13:27
1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként most ilyen a hajam, frufurm is nagyjából ilyen hosszúságú! [link]
2015. aug. 30. 13:29
2/4 anonim válasza:
Szerintem nincs szükséged piercingre. Alapvetően szép vagy, nem kell a természetes adottságodat elcsúfítani. Később talán meg is bánnád.
3/4 A kérdező kommentje:
De annak a helye nem fog úgy látszódni, és a pirszinget is be lehet fordítani, ezért is jó ez a fajta! :)
2015. aug. 30. 16:23
4/4 anonim válasza:
Szerintem egy orrpiercing jól állna!
Az osztályomban is van egy lány, aki habár nem "úgy" öltözködik, de nagyon megy a stílusához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!